KAKVA ŠTETA, NIKOLIĆ NEĆE IGRATI PROTIV MILANA! Stanković i Zvezda u problemu, koga umesto Veljka!

    foto: FK CZ
    Podeli
  • KAKVA ŠTETA, NIKOLIĆ NEĆE IGRATI PROTIV MILANA! Stanković i Zvezda u problemu, koga umesto Veljka!

Imali su razloga za zadovoljstvo u Crvenoj zvezdi posle saznanja da je Aleksandar Katai dobio dozvolu da trenira pojačanim intenzitetom, ali ih je početkom ove sedmice zadesio novi maler. I to veliki maler. Najstandarniji igrač tima u jesenjem delu sezone Veljko Nikolić povredio je skočni zglob na jednom od poslednjih treninga.

Mladi, kreativni vezista gotovo sigurno će propustiti dvomeč sa Milanom, i veliko je pitanje kada će biti spreman za najveće napore, piše Mocart sport. Na Marakani čak strahuju da je u pitanju prelom skočnog zgloba, jedna od najtežih povreda u fudbalu, a tačna dijagnoza biće poznata posle dodatnih snimanja.

Velika očekivanja imali su od Veljka Nikolića odgovorni iz Ljutice Bogdana u ovoj polusezoni. Tokom pripremnog perioda mladi reprezentativac Srbije je pružao najzrelije partije od kada je priključen prvom timu. Bio je odličan i na prolećnoj premijeri u Novom Pazaru, kada je inicirao akciju kod pogotka Pavkova. Uz sve to Nikolić je Dejanu Stankoviću i stručnom štabu crveno-belih služio kao siguran bonus igrač u domaćoj Superligi.

Trebalo je da ovo bude polusezona Veljka Nikolića, međutim sada će Dejan Stanković za duele sa Milanom morati da posegne za novim rešenjima. A kada je u pitanju duel sa Milanom, najrealnije je očekivati da Nikolićevo mesto u veznom redu zauzme Gelor Kanga, sa kojim je Stanković imao sukob krajem jesenjeg dela sezone.

Napomenimo i to, u dosadašnjem delu sezone Veljko Nikolić je odigrao 29 utakmica, postigao tri gola i upisao isto toliko asistencija.

Direktno

Komentari