MILOŠEVIĆ: PARTIZAN IMA REALNE ŠANSE ZA NOKAUT FAZU LIGE EVROPE! U prve tri utakmice odradili smo sjajan posao, moramo to nastaviti!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • MILOŠEVIĆ: PARTIZAN IMA REALNE ŠANSE ZA NOKAUT FAZU LIGE EVROPE! U prve tri utakmice odradili smo sjajan posao, moramo to nastaviti!

NA pola puta u grupama Lige Evrope Partizan se nalazi na trećem mestu, a šanse da se crno-beli domognu eliminacione faze ovog takmičenja i dalje su realne. Strateg kluba iz Humske Savo Milošević je u intervjuu za sajt UEFA izrazio zadovoljstvo svime što je do sada ostvareno i najavio borbu za prolaz do poslednjeg trenutka.

- Igračima stalno ponavljam da je najbolja stvar koja može da nam se desi jeste da se takimičimo sa najboljima, kako bismo tačno videli gde smo. A u prve tri utakmice mi smo odradili fenomenalan posao. Moramo da nastavimo da razmišljamo na taj način. Dosadašnja tri meča su bila istinski sjajna. Na njima smo prikazali naša najbolja izdanja u sezoni. Ukoliko uspemo da i u naredna tri susreta ponovimo isto imaćemo dobre šanse da se kvalifikujemo za nokaut fazu - optimista je Milošević.

Šef struke crno-belih je objasnio i šta ovaj klub znači njemu lično.

- Došao sam u Partizan kad sam imao 15 godina, što je za mene bila velika promena, jer sam stigao iz Bosne i Hercegovine. Istovremeno, to je predstavljalo ispunjenje najvećeg životnog sna. Sećam se praktično svakog detalja iz tog perioda, mogao bih danima da pričam šta je taj transfer predstavljao za mene. Bila mi je čast da igram za ovaj klub, a još veća da budem njegov trener. Partizan nije kao bilo koji drugi klub. Čak i naši navijači imaju poseban karakter. Mogli smo da vidimo posle utakmice sa Mančester junajtedom da je i Ole Gunar Solskjer aplaudirao našoj publici - završio je Milošević.

Novosti.rs/Teleks.info

Komentari