NA GOLU POPOVIĆ, DIONI SAM U ŠPICU, BEN OD STARTA, DILEMA JE STANIĆ! Da li je ovo tim Zvezda za rušenje Ludogoreca!

    foto: FK CZ
    Podeli
  • NA GOLU POPOVIĆ, DIONI SAM U ŠPICU, BEN OD STARTA, DILEMA JE STANIĆ! Da li je ovo tim Zvezda za rušenje Ludogoreca!

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21 čas igraju u Razgradu protiv Ludogoreca u drugom kolu gupe F Lige Evrope, a u tom meču biće bez četvorice važnih igrača pošto su u Beogradu ostali Milan Borjan, Aleksandar Dragović, Aleksandar Katai i Miloš Degenek jer su zaraženi korona virusom.

Kako piše ''Mozzart sport'', oporavljeni El Fardu Ben će biti starter , dok je mesto u špicu rezervisano za Loisa Dionija, a Milan Pavkov će meč početi na klupi. Pošto nema Kataija, Ben će biti najistureniji iza Dionija, dok će Mirko Ivanić otići na levo krilo, dok bi desno trebalo da bude Filipo Falko. Postoji ideaj da Sanogu u defanzivi pomogne Petar Stanić, a u tom slučaju bi Kanga bio desno, dok bi Falko ostao na klupi.

Zbog izostanka Dragovića i Degeneka, odbrana će imati najviše promena. Štoperski par će činiti Radovan Pankov i Strahinja Eraković, dok na bekovima nećebiti promena pa će levo biti Milan Rodić, a desno Marko Gobeljić. Na golu će Milana Borjana zameniti Zoran Popović.

Zbog svih nedaća tim Zvezde u Razgradu bi trebalo da čine Popović, Gobeljić, Pankov, Eraković, Rodić, Sanogo, Kanga, Falko, Ben, Ivanić, Dioni.

SD

Komentari