RENDŽERS POŠTUJE ZVEZDU, TVRDE DA NISU FAVORITI! Jedno je sigurno, čeka nas fantastičan meč evropskih velikana!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • RENDŽERS POŠTUJE ZVEZDU, TVRDE DA NISU FAVORITI! Jedno je sigurno, čeka nas fantastičan meč evropskih velikana!

Bliži se utakmica Rendžersa i Crvene zvezde u Ligi Evrope predstojećeg četvrtka, a Skot Arfild je uzbuđen.

Fudbaleri Crvene zvezde razbili su Novi Pazar u nedelju 5:0 u meču Superlige Srbije i tako na najbolji način najavili susret protiv škotskog Rendžersa u osmini finala Lige Evrope.

Crveno-beli u četvrtak gostuju u Glazgovu (21.00), a očigledno i u redovima Rendžersa i te kako poštuju šampiona Srbije.

Zvezda je bila prva u grupi Lige Evrope, zbog čega su preskočili jednu nokaut rundu. Upravo u toj rundi, Rendžers je eliminisao Borusiju Dortmund posle dve odlične partije.

Sada defanzivac škotskog giganta Skot Arfild najavljuje pohod na novu pobedu.

"Biće fantastično. Očekivanja za nas su uvek ista, pokušaćemo da pobedimo. Nije bitno protiv koga igramo, da li je klub veći ili u rangu Borusije Dortmund, ili onih koji su već bili ovde", rekao je Arfild za lokalne medije.

Arfild ističe da neće biti favorita u dvomeču starih znanaca, koji su se susreli poslednji put u sezoni 2007/08 u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Crvena zvezda je sjajan tim. Stigla je do ove faze sa razlogom. Završila je kao prva u grupi. Mislim da javnost misli da smo verovatno mi favoriti, ali mi sebe ne vidimo tako", dodao je 33-godišnji Kanađanin.

Mondo

Komentari