SAD JE SVE JASNO, SAMO POBEDE PROTIV ALKMARA I ASTANE PARTIZAN OSTAVLJAJU U LIGI EVROPE! I Junajted ne sme pući od AZ-a

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • SAD JE SVE JASNO, SAMO POBEDE PROTIV ALKMARA I ASTANE PARTIZAN OSTAVLJAJU U LIGI EVROPE! I Junajted ne sme pući od AZ-a

Partizan je izgubio bitku u Mančesteru, ali ne i “rat”. Zima u Evropi deluje daleko, ali nije neostvariv san. Istina, do nje četu Sava Miloševića vodi duži put, ali…

Ubedljiva pobeda AZ Alkmara nad Astanom zakomplikovala je život crno-belima. Ispostaviće se da je, zapravo, sve zakomplikovao srpski klub kada je uprkos vođstvu protiv Holanađa u Humskoj ostao bez celog plena. Ipak, “šta bi bilo kad bi bilo” nije tema ove priče, već, šta bi moglo da bude.

Osnovno za Partizan u predstojeća dva kola je da pobedi u obe utakmice. Prvo u Alkmaru, a zatim i Astanu kod kuće. Ne deluje nemoguće, ali prvi deo “plana” čini se težak. Ne i neostvariv. Ipak, ne zavisi sve od crno-belih. Da bi materijalizovali te dve pobede neophodno je i da AZ Alkmar ne trijumfuje u poslednjem kolu na “Old Trafordu”.

Holandski klub trenutno ima osam bodova, ili četiri više od Partizana. Izabranici Sava Miloševića bi sa dve pobede imali deset, pa je Alkmaru dozvoljeno i da protiv Mančester junajteda odigra nerešeno.

To je u teoriji. Kako će biti u praksi znaće se 12. decembra kasno uveče…

Maxbetsport

Komentari