SAVO: PERFEKTNIH 90 MINUTA, NE ŽALIM NI ZA ČIM! SOLŠER: Navijači treba da budu ponosni na svoj tim, a atmosfera je bila fantastična!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAVO: PERFEKTNIH 90 MINUTA, NE ŽALIM NI ZA ČIM! SOLŠER: Navijači treba da budu ponosni na svoj tim, a atmosfera je bila fantastična!

Trener Partizana Savo Milošević kaže da je prezadovoljan nastupom svoje ekipe, uprkos porazu od Mančester junajteda. Crno-beli su poraženi minimalnim rezultatom (1:0) u trećem kolu grupe L Lige Evrope.

"Apsolutno ne žalim ni za čim", rekao je Milošević na startu razgovora za RTS.

On je više puta pohvalio igrače Partizana za odnos i prikazanu igru, rekavši da se polako približavaju nivou evropskih timova.

"Nemam nijednu zamerku da uputim momcima. Ovakva utakmica svih 90 minuta protiv ovakvog protivnika, ovakvog nivoa, zaista je teško odigrati. Mogu samo da budem ponosan na ono što smo danas uradili. Ovo je prosto druga dimenzija fudbala i uspeli smo da budemo ne ravnopravni nego u većem delu meča bolji rival. Imali smo više šansi, više od igre, nismo dozvolili Mančesteru više od dva-tri šuta. Sa ovom brzinom koji imaju to je veoma teško."

Milošević je kazao da ga je kolega na drugoj strani, Ole Gunar Solšer, malo iznenadio postavkom, a da će zaslužena nagrada za dobre igre tek doći.

"Bilo je ovo 90 perfektnih minuta, nagrada nije došla, ali ne razmišljamo o njoj. Nagrada će doći kada najviše bude trebalo. Za ovo što su momci uradili samo kapa dole, ja im se divim i ponosan sam na njih."

Savo nije želeo ni da govori o činjenici da je Partizan oštećen.

"Ne zanima me to uopšte, te stvari ne komentarišem", zaključio je Milošević za RTS.

Ole Gunar Solšer, menadžer Mančester junajteda, rekao je da je Partizan odigrao odlično protiv njegove ekipe.

Solšer je na konferenciji za medije istakao da im je srpski klub zadao mnogo glavobolja tokom utakmice.

"Ne znam koliko je pitanje sreće, ali morali smo dobro da se branimo, posebno u drugom poluvremenu kada su nas pritisli, kada su hrabro napadali i kada su igrali prilično dobro. Atmosfera je bila fantastična. Publika na tribinama je bila neverovatna. Treba da budu ponosni na igrače kako su igrali, a i tim na navijače", rekao je Solšer novinarima posle utakmice u Beogradu.

Norvežanin je dodao da može biti zadovoljan nastupom svojih igrača.

"Branili smo se dobro, posebno u šesnaestercu. Trebalo da bolje branimo napred, tu su uspeli da nas pritisnu i malo potisnu nazad, ali sam veoma ponosan na momke, uzeli smo nova tri boda i nismo primili gol. Srećan sam zbog pobede, što smo pobedili u gostima i to je nešto na čemu treba da nastavimo da radimo", izjavio je Solšer.

RTS/Teleks.info

Komentari