SAVO PRELOMIO, OVO JE STARTNIH 11 ZA RUŠENJE ALKMARA! Uz Nathoa, tu su i Tošić, Suma, Asano… SLOT: Partizan stigao u naoružan do zuba!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • SAVO PRELOMIO, OVO JE STARTNIH 11 ZA RUŠENJE ALKMARA! Uz Nathoa, tu su i Tošić, Suma, Asano… SLOT: Partizan stigao u naoružan do zuba!

Fudbaleri Partizana od 18:55 časova gostuju u Hagu ekipi AZ Alkmara u meču u kome crno-beli moraju da trijumfuju kako bi zadržali šanse za evropsko proleće.

Šef struke kluba iz Humske Savo Milošević na ovom susretu primeniće oprobani recept, a u startnu postavu se vraća Bibras Natho koji je na superligaškom meču protiv Javora (6:2) ušao u igru tek u samoj završnici.

Očekivana startna postava Partizana izgleda ovako: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Natho - Tošić, Suma, Asano - Sadik.

Arne Slot, menadžer AZ Alkmara, očekuje veliku borbu i maksimalno motivisani Partizan u četvrtak u Hagu na utakmici koja će odrediti sudbinu našeg predstavnika u grupnoj fazi Lige Evrope.

Trener Holanđana veruje da njegovi izabranici neće ponoviti greške u defanzivi koje su pravili na meču u Humskoj koji je završen podelom bodova (2:2).

“Svesni smo da je Partizan stigao u Holandiju naoružan do zuba, pošto srpski tim mora da pobedi kako bi imao priliku da prezimi u Evropi”, rekao je Slot na konferenciji za medije i dodao:.

On je rekao da je za crno-bele ovaj duel "biti ili

“Ispratili smo protivnika, igraju relativno dobro i u domaćem prvenstvu iako zaostaju za Crvenom zvezdom. Generalno, balkanski timovi znaju dobro da se pripreme za ovakve utakmice i shvataju ih kao pitanje života i smrti. Učiniće sve kako bi pobedili, ali takav odnos i težnju ka krajnjem cilju mogu da očekuju i od AZ Alkmara. Nama je dovoljan i remi, ali želimo da ostvarimo uspeh kako bismo osvojili prvo mesto u grupi”.

SD/Teleks.info

Komentari