SAVO SPREMA NAPAD NA MANČISTER, JEDINA DILEMA ŠĆEKIĆ ILI SUMA! Solskjer krije adute, ali na terenu se očekuju Mata, Marsijal, Grinvud…

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • SAVO SPREMA NAPAD NA MANČISTER, JEDINA DILEMA ŠĆEKIĆ ILI SUMA! Solskjer krije adute, ali na terenu se očekuju Mata, Marsijal, Grinvud…

Duel dve trenutno prvoplasirane ekipe u Grupi L Partizana i Mančister Junajteda je derbi ove grupe, a pobednik ovog meča značajno približio plasmanu u nokaut fazu takmičenja.

Svi igrači su spremni, a šef struke domaćina primeniće uspešnu taktiku koja je srušila Astanu.

Dolaze ‘đavoli’ u Humsku i Partizan je spremio sve proverene adute za bitan megdan sa Mančesterom.

Englezi su mamac za navijače i očekuje se pun stadion od 18.55 časova, a trener Savo Milošević se izgleda odlučio za napadačku opciju i uspešnu taktiku, koja je donela tri boda u Astani.

Engleski gigant posle remija sa Liverpulom u nedelju ima ambiciju da prođe dalje u Ligi Evrope, a crno-beli su nakupili dosta iskustva velikih mečeva na domaćem terenu i spremni su za bitku.

Ponovo se vraća kapiten na gol Vladimir Stojković sa standardnom odbranom ispred koje će komandovati igrom Saša Zdjelar i Izraelac Natho, a na bokovima se očekuju Zoran Tošić i Takuna Asano i pored njih Sejduba Suma.

I, naravno, napred golgeter Umar Sadik, a sačekaće se i odgovor Solskjera sa svojim rešenjima.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Natho, Tošić, Asano, Suma, Sadik.

Eventualno bi mogao Šćekić da počne od ostalih, ukoliko se Milošević odluči za nešto povučeniju formaciju. U tom slučaju bi najverovatnije Suma čekao šansu sa klupe.

Kada je u pitanju tim Junajteda, Solskjer će skrivati karte do samog početka utakmice, juče je i Savo Milošević priznao da ne može sa velikom sigurnošću da proceni koju će postavu gosti izvesti, osim da neće igrati sa trojicom štopera.

U engleskim medijima se najavljuje nekoliko opcija, a najviše dilema je u veznom redu, da li će početi MekTominaj i Fred, ili će Garner umesto jednog od njih. U špicu se očekuje Marsijal, deluje da je i Mata siguran iza njega, kao i Lingard i Grinvud.

Romero - Van-Bisaka, Lindelof, Roho, Vilijams - Fred, Garner - Grinvud, Mata, Lingard - Marsijal.

Mediji/Teleks.info

Komentari