STANKOVIĆ SPREMA IZNENAĐENJE SA MILAN, HOĆE LI MU SE ISPLATITI! Uz Falćinelija i Bakojoko ili Falko i tu nije kraj?!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • STANKOVIĆ SPREMA IZNENAĐENJE SA MILAN, HOĆE LI MU SE ISPLATITI! Uz Falćinelija i Bakojoko ili Falko i tu nije kraj?!

Sve smo bliži Zvezdinom meču decenije u kome će u prvom kolu nokaut faze UEFA Lige Evrope odmeriti snage sa italijanskim velikanom Milanom. Kako se približava prvi sudijski zvižduk na Marakani, tako i rastu kalkulacije na temu za koga će se Dejan Stanković odlučiti u napadu. Rastu šanse da će Milan biti iznenađen potezom Stankovića ukoliko na teren izvede Aksela Bakajokoa.

Oba prevenstvena meča u nastavku sezone nisu odigrali Dijego Falćineli i Aksel Bakajoko. Prvi zbog povrede, a drugi zbog propisa oko broja stranaca u Superligi. Krilni igrač je odradio pripreme, igrao “generalku” sa Šahtjorom, ali još čeka zvaničan debi u crveno-belom dresu.

Vrlo je moguće da Bakajoko zaigra. I ne samo on. Moguće je da sva tri pojačanja iz Italije budu na sceni, a minutaža će da zavisi od taktike i spremnosti.

Trenutno najbolji napadač, Falćineli, treba da bude opasnost za gol “Rosonera”, a ako je spreman da pokriva levi bok treba očekivati i Filipa Falka. Ili bivšeg igrača Intera, Bakajoka, čija je brzina svakako potrebna.

Od ponedeljka kreće vežbanje i ima vremena za konačan izbor aduta, a jedino za ovaj meč ne može da se računa na Veljka Nikolića.

Stranci su svakako važni za ovaj duel, ali tu su provereni stubovi tima: Borjan, Ben, Milunović, Ivanić…

SD

Komentari