(VIDEO) MAKAZICAMA UDAREN U GLAVU, OSTAO DA LEŽI NEPOKRETAN, Saigrači plakali, nisu uspeli da ga osveste! HOROR U VULERHEMPTONU!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) MAKAZICAMA UDAREN U GLAVU, OSTAO DA LEŽI NEPOKRETAN, Saigrači plakali, nisu uspeli da ga osveste! HOROR U VULERHEMPTONU!

Teške i potresne scene viđene su u završnici utakmice koju su u četvrtom kolu Lige Evrope igrali Vulvs i Slovan iz Bratislave. Meč je završen rezultatom 1:0, a Raul Himenez, strelac jedinog gola, u 78. minutu je nokautirao Kenana Bajrića.

Himenez je posle centaršuta Adama Traorea, pokušao na atraktivan način da dovede svoju ekipu u prednost, Bajrić je stigao do lopte pre Meksikanca, otklonio je opasnost, a Himenez je šutnuo Slovenca u glavu.

Bajrić je odmah ostao bez svesti, pao je na zemlju, Himenez i igrači Slovana su odmah skočili i pokušali da pomognu, ali nisu uspeli i bili su to stravični trenuci dok lekari nisu dotrčali na teren.

Meč je prekinut na nešto više od 10 minuta, koliko se Slovencu ukazivala pomoć, a kada je on došao svesti, iznesen je sa terena na nosilima. Navijači su povređenog Bajrića ispratili aplauzima kao znak podrške.

Samo par minuta nakon što je utakmica nastavljena, Himenez je postigao jedini pogodak na meču, ali ga nije proslavio onako kako bi uradio, već je gestom rukama pokazao koliko mu je krivo što se nesrećni slučaj dogodio.

Nakon meča već je bilo poznato da je Bajrić pri svesti, da je razgovarao sa lekarima i da će sve biti u redu, a Himenez mu je uputio izvinjene i rekao da nije imao nameru da ga povredi

Blic.rs/Teleks.info

Komentari