ZVEZDA PROTIV LUDOGORECA IGRA U MAKEDONIJI, MAĐARSKOJ ILI RUMUNIJI! UEFA još nije prelomila, ali meč se neće igrati u...

    foto: FK CZ
    Podeli
  • ZVEZDA PROTIV LUDOGORECA IGRA U MAKEDONIJI, MAĐARSKOJ ILI RUMUNIJI! UEFA još nije prelomila, ali meč se neće igrati u...

Srbija je od srede na crvenoj listi Bugarske što znači da naši državljani ne mogu da putuju u zemlju sa kojom se graničimo na jugoistoku. To stvara izvesni problem i za meč Ludogoreca i Crvene zvezde.

S obzirom na to da je utakmica bugarskog i srpskog predstavnika zakazana za četvrtak 30. septembra, pitanje je pod kojim uslovima će ona biti odigrana i da li će crveno-belima biti dozvoljeno da polete ka Bugarskoj.

Pravila UEFA su u takvoj situaciji poprilično jasna. Klubovi su u obavezi da obaveste nadležne organe evropske kuće fudbala da postoji prepreka u odigravanju utakmice, a zatim UEFA odlučuje da li će odložiti meč i zakazati ga na nekom od rezervnih termina, ili će, što deluje kao realnija opcija, dozvoliti odigravanje na neutralnom terenu, u drugoj državi.

Sasuolo je poslednjih sezona prijatno osveženje u Seriji A, u novom prvenstvu krenuo je s polovičnim uspehom, ali večeras (20.45) ide na pobedu protiv Torina - kvota na keca je 2,00, na iks 3,60, a na dvojku 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo - Torino.

Ludogorec je u Razgradu zabeležio fantastične rezultate na početku ove sezone. Bugari su u osam mečeva na stadionu koje prima nešto više od 10.000 navijača u domaćim i evropskim takmičenjima i ostvarili svih osam pobeda. Najvažnija je bila protiv Olimpijakosa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona kada se Ludogorec radovao nakon izvođenja jedanaesteraca.

Postavlja se pitanje gde će se igrati meč ukoliko ne bude moglo to da se odradi u Bugarskoj.

Iz Srbije je npr. moguć ulazak u Rumuniju, Mađarsku i Makedoniju, pa su to države koje deluju kao najrealnija opcija u slučaju da zaista dođe do toga da Ludogorec ugosti Zvezdu na neutralnom terenu.

SD

Komentari