BEN SPREMAN ZA NIKOZIJU - KATAI PO SVEMU SUDEĆI NEĆE IGRATI! Deki Stanković dobio dobru i lošu vest pred gostovanje Omoniji!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • BEN SPREMAN ZA NIKOZIJU - KATAI PO SVEMU SUDEĆI NEĆE IGRATI! Deki Stanković dobio dobru i lošu vest pred gostovanje Omoniji!

Dok bi napadač Crvene zvezde Muhamed El Fardu Ben trebalo da bude spreman, nastup Aleksandra Kataija u Nikoziji je i dalje neizvestan.

Oporavak Bena ide sporije od očekivanog, ali bi najbolji strelac crveno-belih trebalo da bude spreman da se nađe na terenu u sredu.

Napadač sa Komora je na Zvezdinim mini-pripremama tokom reprezentativne pauze trenirao samostalno, pa je izvesno da neće početi meč protiv Čukaričkog u petak, u Superligi Srbije, prenosi "Sportski žurnal".

Za crveno-bele je svakako važnije da se potpuno oporavi za nastup protiv Omonije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, sledeće nedelje na Kipru.

U međuvremenu, i dalje je neizvesno da li će se na vreme za Omoniju oporaviti Zvezdino najveće pojačanje proteklog leta ALeksandar Katai.

On je povredio primicač pretposlednjeg dana mini-priprema pa mora da miruje nekoliko dana.

B92.net

Komentari