BRAVO SAVO, TAKO TO RADI PRAVI SPORTSMEN! Milošević čestitao Zvezdi, to je motiv i Partizanu da prođe u Ligu Evrope!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BRAVO SAVO, TAKO TO RADI PRAVI SPORTSMEN! Milošević čestitao Zvezdi, to je motiv i Partizanu da prođe u Ligu Evrope!

Trener Partizana Savo Milošević čestitao je Crvenoj zvezdi plasaman u Ligu šampiona i istakao da je to dodatni motiv njegovim fudbalerima pred revanš sa Moldeom.

"To je motiv više za nas, naravno. Taj rivalitet treba da bude pozitivan. Sve čestitke, prvo zbog ulaska u Ligu šampiona. Zaista nije mala stvar i jednostavno ući dva puta zaredom. To je dobro za srpski fudbal, idealno bi bilo da i mi prođemo, da imamo dva predstavnika u Evropi", rekao je Milošević novinarima na aerodromu u Beogradu.

Partizan će gostovati Moldeu u revanšu baraža za Ligu Evropa, posle pobede u Beogradu rezultatom 2:1 prošle nedelje.

Zvezda je u utorak u dvomeču sa Jang Bojsom izborila Ligu šampiona.

Milošević je zahvalio zbog odlaganja utakmice Super lige Srbije za vikend, a kao dobar primer rezultata toga naveo je utakmicu Crvene zvezde u utorak protiv Jang Bojsa.

"Videli ste kako može da se igra, pre svega sveže i trkački dobro jer bez toga nema dobrog rezultata. Imali smo, zaista, dovoljno vremena", rekao je Milošević i dodao da je ekipa kompletna.

Istakao je da Partizan ima velike ambicije u Norveškoj.

"Idemo sa velikom ambcijom i željom da popravimo ono što smo malo zabrljali u Beogradu. Biće jako teško, ali nije ni normalno da bude lako na ovom nivou takmičenja. Biće neophodno da sve vreme držimo koncentraciju ako želimo da prodjemo", kazao je Milošević.

Utakmica Molde - Partizan igraće se u četvrtak od 19.00.

Mediji/Beta

Komentari