DEGENEK LJUT NA FUDBALERE IZ DANSKE! Smejali su nam se, ali mi ćemo se poslednji smejati, IDEMO DA IH ZGAZIMO U REVANŠU!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DEGENEK LJUT NA FUDBALERE IZ DANSKE! Smejali su nam se, ali mi ćemo se poslednji smejati, IDEMO DA IH ZGAZIMO U REVANŠU!

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek posle remija protiv Kopenhagena izjavio je da veruje u prolaz u revanšu i posebno apostrofirao loše suđenje. Revanš u Kopenhagenu je na programu za sedam dana.

"Bili smo dominantni i bolji. U drugom poluvremenu je utakmica krenula takvim tokom, desio se taj penal, ne mogu da kažem ništa, neki kažu da je bio, neki da nije. Isto je i prošle godine bilo 1:1 protiv Trnave, pa smo prošli dalje. Očekujem pun stadion naših navijača u Danskoj", rekao je Degenek novinarima posle meča.

On je otkrio da su se igrači Kopenhagena smejali posle penala.

"Znamo kako to funkcioniše. Meni je iskreno njihov levi bek rekao da se igrač bacio. Krivo mi je što su njihovi igrači slavili i smejali se nama, to mnogo boli. Idemo tamo da ih zgazimo u revanšu, mi ćemo biti ti koji se poslednji smeju", poručio je Degenek.

Revanš Kopenhagena i Crvene zvezde igraće se u Kopenhagenu za sedam dana

Teleks.info/Tanjug

Komentari