DEGENEK: U BEOGRADU ĆE SVE GORETI! MARIN: DA KAŽEMO DA SMO ZADOVOLJNI, ALI…Zvezda žali za ispuštenom pobedom!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DEGENEK: U BEOGRADU ĆE SVE GORETI! MARIN: DA KAŽEMO DA SMO ZADOVOLJNI, ALI…Zvezda žali za ispuštenom pobedom!

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek smatra da sudija ne bi svirao penal za Jang bojs da nije bilo VAR tehnologije.

Zvezda je remizirala u Bernu 2:2, a domaćin je izbegao poraz pogotkom Giljoma Oroa sa bele tačke u 76. minutu.

Ngamelu je pobegao Boaćiju i pao u kaznenom prostoru, a sudija Deni Makeli iz Holandije je konsultovao VAR, potom sam pogledao usporeni snimak i dosudio oprevdan jedanaesterac.

"Bila je ovo teška utakmica, sa mnogo kvaliteta i sa njihove i sa naše strane. Mislim da sada možemo da naučimo dosta o njihovoj igri, pred revanš. Mislim da sudija ne bi svirao penal da nije bilo VAR. Ali to je savremeni fudbal, nemam ništa protiv toga. Tek je poluvreme, a u Beogradu će, bože zdravlja, sve da gori i da prođemo dalje. Očekujem punu Marakanu, pa i na krov da se popnu navijači", rekao je Degenek.

Vezista Crvene zvezde Marko Marin žali zbog primljenog gola u Bernu, ali je ipak zadovoljan rezultatom protiv Jang bojsa (2:2).

Zvezda je gubila od sedmog minuta, preokrenula je na startu drugog poluvremena, da bi Jang bojs izjednačio 15-ak minuta pre kraja iz penala.

"Imali smo fantastičan rezultat sa 2:1, ali smo primili gol. Ipak, pola sata, sat posle utakmice možemo reći da smo zadovoljni i da u Beograd idemo sa pozitivnim rezultatom. Ne znam da li će biti lakše u revanšu. Veliki plus je što ćemo biti pred svojim navijačima, moramo to da iskoristimo", rekao je Marin.

B92/Teleks.info/Mediji

Komentari