IMA LI SMISLA OVAKVA LIGA ŠAMPIONA! ŠEST MEČEVA BEZ PUBLIKE ZBOG KORONAVIRUSA! Navijača će biti samo u Mančisteru i Leiverpulu!

    foto: Pixabay.com
    Podeli
  • IMA LI SMISLA OVAKVA LIGA ŠAMPIONA! ŠEST MEČEVA BEZ PUBLIKE ZBOG KORONAVIRUSA! Navijača će biti samo u Mančisteru i Leiverpulu!

UEFA je takođe odlučila da prihvati predloge i poput Serije A i La Lige, zatvoriće stadione na utakmicama Lige šampiona.

Stigla je i zvanična potvrda da će PSŽ i Borusija Dortmund igrati pred praznim tribinama, ali to je tek početak.

Spekuliše se i da bi bez prisustva navijača mogli da igraju Barselona - Napoli naredne nedelje, a takođe je izvesno da će Juventus i Lion igrati na nekoj drugoj lokaciji.

Ovo je za početak veliki udarac za PSŽ koji juri zaostatak od 2:1 protiv Dortmunda, a i potencijalni za poljuljanu Barselonu koja mora da pobedi Napoli (1:1).

Novinar Tankredi Palmeri je potvrdio da će i Juventus i Lion sigurno igrati pred praznim tribinama i da nema dileme da će tako biti i na Kamp Nou naredne nedelje.

Što se tiče sutrašnjih mečeva Lajpcig - Totenhem i Valensija - Atalanta, drugi je od ranije "zatvoren", dok se čeka odluka u Nemačkoj. Ukoliko Lajpcig i Totenhem budu igrali bez navijača, takva sudbina sigurno čeka i Bajern Minhen i Čelsi naredne srede.

Kako stvari stoje, jedino su "sigurni" Mančester i Liverpul, odnosno mečevi Siti - Real Madrid i Liverpul - Atletiko Madrid.

Sportske.net

Komentari