KOPENHAGEN SE VEĆ PREDAO?! ZVEZDO, OVO NE SMEŠ DA ISPUSTIŠ, Danci pordali najboljeg fudbalera! Crveno-belima se smeši plej-of Lige šampiona!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KOPENHAGEN SE VEĆ PREDAO?! ZVEZDO, OVO NE SMEŠ DA ISPUSTIŠ, Danci pordali najboljeg fudbalera! Crveno-belima se smeši plej-of Lige šampiona!

Crvena zvezda i Kopenhagen najverovatnije će da se sastanu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Danski šampion će u taj meč da uđe oslabljen jer je prodao najboljeg fudbalera.

Odlični krilni igrač Robert Skov pojačao je Hofenhajm. On će sa nemačkim timom da potpiše ugovor do 2024. godine, a danskom timu će na ime obeštećenja da pripadne osam miliona evra.

Ovu informaciju su objavila oba kluba, a mladi danski fudbaler se oprostio od dojučerašnjih saigrača. Skov je prošle sezone igrao odlično postigavši 24 gola kojima je dodao šest asistencija.

Kopenhagen je u sredu u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona kao gost savladao velški TNS 2:0, a upravo je Skov u 61. minutu iz penala postavio konačan rezultat. To danskoj ekipi širom otvara vrata trećeg kola pred revanš.

Skov je prošlog meseca branio boje Danske na Evropskom prvenstvu za mlade koje je održano u Italiji. Odigrao je sve tri utakmice u grupi i postigao jedan pogodak.

Maxbetsport


Komentari