MARIN DOLAZI DA ZABIJE NOŽ U RANJENI TOTENHEM! Britanski mediji krenuli da dižu tenzije pred meč crveno-belih u Londonu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MARIN DOLAZI DA ZABIJE NOŽ U RANJENI TOTENHEM! Britanski mediji krenuli da dižu tenzije pred meč crveno-belih u Londonu!

Marko Marin će, zajedno sa saigračima, u ponedejlak doputovati u London kako bi u utorak odigrao meč trećeg kola Lige šampiona protiv Totenhema. Britanski mediji krenuli su sa najavljivanjem dolaska crveno-belih, ali i kritikama na račun "svoje" ekipe koja igra uzuzetno loše u poslednje vreme.

"Bivši fudbaler Čelsija Marko Marin se vraća u London, a cilj mu je da zabije nož u ranjeni Totenhem", navodi se u prvoj rečenici teksta objavljenog na portalu "Dejli Star".

Britanci podsećaju da je Marin bio član Čelsija i nazivaju to doba u njegovoj karijeri "mizernim".

"Igrati protiv finaliste Lige šampiona, jednog od najvećih klubova u Evropi, je velika stvar za sve u Zvezdi. Naša pobeda prošle sezone protiv Liverpula znači da svi moraju da nas poštuju", prenosi "Dejli Star" Marinove reči.

Činjenicu da Spursi imaju dve pobede u poslednjih 11 mečeva, računajući i debakl protiv Bajerna u prethodnom kolu LŠ i poraz od 7:2, britanski mediji koriste da potpuno skinu pritisak sa vicešampiona Evrope.


Komentari