MARIN PLAŠI FUDBALERE BAJERNA! NISTE BILI U BEOGRADU, SVAKA VAMA ČAST, ALI…Zvezdina desetka ubeđena da crveno-beli mogu srušitii Bavarce!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MARIN PLAŠI FUDBALERE BAJERNA! NISTE BILI U BEOGRADU, SVAKA VAMA ČAST, ALI…Zvezdina desetka ubeđena da crveno-beli mogu srušitii Bavarce!

Kapiten Crvene zvezde, Marko Marin, uveren je da on i njegovi saigrači mogu da naprave poduhvat protiv Bajerna u utorak, u okviru 5. kola Lige šampiona.

Nekadašnji nemački reprezentativac je naglasio da će crveno-beli probati da pred svojim navijačima obezbede treću poziciju i plasman u Ligu Evrope.

U odnosu na meč u Minhenu, kada je Bajern slavio sa 3:0, Bavarci sada imaju drugog trenera. Umesto Nika Kovača, Hans-Diter Flik je postao vršilac dužnosti šefa stručnog štaba. Najkraće do polusezone, možda i duže.

Marin i Flik su sarađivali u reprezentaciji Nemačke, gde je sadašnji strateg Bajerna bio pomoćnik Joakima Leva.

– Super tip, komunikativan, zna da dobije igrače na svoju stranu. Zna mnogo fudbal, igrači ga vole, sa nekoliko njih je sarađivao i u reprezentaciji Nemačke. Pobedili su Dortmund sa 4:0, imaju sa njim na čelu gol razliku 10:0. Sve je to super, ali nisu bili u Beogradu! Hoćemo da ih iznenadimo, jer smo svesni da možemo tako da obezbedimo Evropu i u sledećoj godini – rekao je Marin za Sportski Žurnal.

Interesantno, Zvezdin vezista je pre dva meseca komentarisao sa Flikom dvomeč sa Bajernom, a sada su se našli na suprotnim stranama.

– Razgovarali smo kad je žreb spojio u avgustu Zvezdu i Bajern. Piše mi za rođendan, Božić… Sve to govori kakva je osoba. Nadam se da će da ostane duže u Bajernu, želim mu sve najbolje osim u utorak. Njima jedan poraz suštinski ne bi značio mnogo, već su prošli. Jesu već u osmini finala, ali znate nemački mentalitet. Nikada ne igraju sa 50 ili 70 odsto, samo maksimum! Zato moramo da budemo hrabri i kompaktni, da dobro stojimo i iskoristimo naše šanse.

Marin smatra da uz pomoć navijača sa tribina Zvezda može da sruši Bajern, baš onako kako je savladala Liverpul prošle godine.

– Postoje dva faktora. Prvi je da kroz igru, rezultat i gol u prvom poluvremenu podignemo atmosferu. Poklopilo se da protiv Liverpula sve ispadne specijalno. Ove godine je drugačije, zamo svi šta je razlog. Znamo svi koliko je veliki klub Bajern, da možemo da obezbedimo proleće u Evropi. Nadam se da će da bude pun stadion, da će ljudi puni pozitivne energije krenuti ka Marakani da nam daju snagu. Bez navijača, realno, ne pitamo se mnogo – zaključio je Marin.

Maxbetsport


Komentari