MARIN SE NE PLAŠI TOTENHEMA, ZVEZDA IDE NA POBEDU! Sve će se rešiti u ovoj utakmici, posle ćemo da vidimo šta se još dešava u grupi!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MARIN SE NE PLAŠI TOTENHEMA, ZVEZDA IDE NA POBEDU! Sve će se rešiti u ovoj utakmici, posle ćemo da vidimo šta se još dešava u grupi!

Kapiten Crvene Zvezde Marko Marin poručuje pred meč sa Totenhemom u Ligi šampiona da se nada pobedi, ali dodaje i da bi bio zadovoljan i remijem. On je prokomentarisao I informaciju da je velika verovatnoća da u timu neće biti Harija Kejna.

“Svi znamo šta znači za ekipu, ali se dobro zna i da je u poslednjem meču igrao Lukas. Prošle godine ih je uveo u finale Lige šampiona. Pitanje je da li je to dobra ili loša vest za nas. Nikad nije lepo kada čujete da se neko povredio, ali znam da nas čeka sasvim drugačija utakmica. Iskreno se nadam da ćemo da pobedimo, ali bih bio zadovoljan i remijem”, istako je Marin.

Zvezdin kapiten kaže da je svaka utakmica priča za sebe, ali ne bih imao ništa protiv da i sada bude 2:0 za nas.

“Očekuje nas mnogo teških 90 minuta. Vratili su se u formu, a uz to su i veoma kvalitetna ekipa. To se videlo i u prvoj utakmici. Ali mi igramo kod kuće, pred našim navijačima i tu energiju moramo da iskoristimo!.

Ali to nije bilo jedino podsećanje. Pre devet godina, kada je nastupao za Verder dao je gol Totenhemu u Ligi šampiona, za konačnih 2:2. Pre toga su Pevci vodili sa 2:0.

Uoči meča 4. kola, sve je i dalje otvoreno u grupi. Bajern ima devet, Totenhem četiri, Zvezda tri, a Olimpijakos jedan.

“Sve će se rešiti u ovoj utakmici, i idemo da ostvarimo povoljan rezultat. A posle ćemo da vidimo šta će još da se dešava u grupi.

Marin se osvrnou i na smenu Nike Kovača u Bajernu.

“Tek sada će Olimpijakosu biti teško. Bajern sada mora da pokaže reakciju, svetski su klub, najbolji u Nemačkoj. Uvek dolaze do završnice Lige šampiona, i bez obzira na to što nemaju trenera pokazaće reakciju. Mislim da će Bajern da pobedi”, zaključio je kapiten prvaka Srbije.

SD/Teleks.info

Komentari