MILOJEVE TRI DILEME UOČI MEČA SA OLIMPIKAKOSOM! Crveno-beli žele da upišu novu pobedu u Ligi Šampiona!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • MILOJEVE TRI DILEME UOČI MEČA SA OLIMPIKAKOSOM! Crveno-beli žele da upišu novu pobedu u Ligi Šampiona!

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak dočekuju Olimpijakos (21), u drugom kolu Lige šampiona. Posle početnog poraza u Minhenu, tim sa stadiona "Rajko Mitić" želi da popravi utisak i pokuša da osvoji prve bodove u elitnom takmičenju.

Trener srpskog šampiona Vladan Milojević pred dolazak Atinjana ima tri dileme. Situacija u odbrani je prilično izvesna, pošto će ispred Borjana delovati štoperi Milunović i Degenek, dok će na bekovskim mestima uz aut liniju špartati Gobeljić i Rodić.

Prva od tri Milojevićeve dileme je Miloš Vulić. Izvesno je da će Horhe Kanjas igrati u defanzivnoj liniji, dok je od Dušana Jovančića mestu startera bliži Vulić. Bivši igrač Napretka je dobio priliku protiv Mačve, pa se očekuje i da u duelu sa Grcima ponovo istrči na teren.

Najveća neizvesnost vlada oko Matea Garsije. Ako Argentinac bude spreman za meč sa Olimpijakosom, Milojević će birati samo na mestu levog krila između Alekse Vukanovića i Radživa van La Pare. Ukoliko vesti budu loše i Gaučos otpadne, obojica pomenutih igrača će u startnu postavu.

Poslednja dilema trenera Zvezde je napad. Najveće šanse da počne meč sa Olijem ima Ričmond Boaći, mada ne treba isključiti ni mogućnost da Tomane zaigra od prvog minuta. Milan Pavkov, koji je počeo utakmicu u Minhenu čekaće priliku sa klupe ili, ako se ne oporavi do utorka, naćiće se van protokola.

Sportski žurnal/Teleks.info

Komentari