MILOJEVIĆ O TOTENHEMU! GLEDAĆE NAS CELA EVROPA, ZVEZDA ĆE POKAZATI MOĆ - igramo pred našim navijačima!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILOJEVIĆ O TOTENHEMU! GLEDAĆE NAS CELA EVROPA, ZVEZDA ĆE POKAZATI MOĆ - igramo pred našim navijačima!

Posle pobede u Londonu, Totenhem sada ima bod više od Crvene zvezde na tabeli grupe B. Crvena zvezda je u seriji od 12 utakmica bez poraza na svom terenu u svim takmičenjima. Intervju sa Vladanom Milojevićem i Milošem Vulićem uradio je novinar RTS Nemanja Matić

Kakva su očekivanja od ove utakmice i šta će, po vašem mišljenju, biti presudno na ovom meču?

"Sigurno da smo analizirali ovu poslednju utakmicu koju smo igrali protiv Totenhema. Bez obzira na sve, mi smo znali i njihove prednosti i mane, probali smo da iskoristimo te njihove mane, ali je jako teško iskoristiti ih. U svakom slučaju, trudićemo se, ipak igramo pred našim navijačima. Dobro smo ih analizirali, a ono što je najbitnije, to je taj voljni momenat uz našu vernu publiku", rekao je Vladan Milojević.

"Ono što šef bude tražio od nas, mi ćemo gledati da maksimalno obavimo. Da li to bio presing ili neko čekanje u srednjoj zoni, videćemo, o tom potom. Sigurno da šef najbolje zna kako im treba odgovoriti", dodao je Miloš Vulić.

Kojim segmentom igre ste najzadovoljniji u ovom trenutku u redovima Crvene zvezde?

"Svesni smo svega toga da su sve te ekipe negde na višem nivou što se tiče ne igračkog kadra, nego kvaliteta. Mislim da smo jako blizu, da smo mnogo bolji nego što smo bili prošle godine, ali mislim da je to neko dugo odsustvovanje koje smo imali, da bismo se prilagodili i da bismo mogli da igramo sa njima, onako što bi se reklo egal, mislim da smo na jednom dobrom putu", ističe Milojević.

Koliko će biti teško parirati veznim fudbalerima Totenhema na ovom susretu?

"Igrate onoliko koliko vam protivnik dozvoli. Imaju neki segmenti igre gde mi još jednostavno ne možemo da im pariramo. Ta brzina koja je najosnovniji parametar današnjeg fudbala, snaga, izdržljivost, brzinska, gde imate igrače koji jednostavno imaju veliku moć. To su jednostavno atlete koje su toliko brze da mi jednostavno ne možemo da postignemo i da im pariramo u tom segmentu", ističe Milojević.

"Pre svega, mislim da moramo da uđemo maksimalno koncentrisani u ovu utakmicu od prvog minuta, moramo da budemo mnogo agresivniji nego što smo bili u Londonu i mislim da će to biti ključ uspeha", dodaje Vulić.

"Da se prikažemo u pravom svetlu, kao što smo se i do sada prikazivali, da pošaljemo jednu lepu sliku naših navijača, naših ljudi, našeg grada, naše države, jer će nas sutra gledati cela Evropa", rekao je za kraj Vladan Milojević


Komentari