MILOJEVIĆ PRELOMIO: NJEGOŠ, VULIĆ I VUKANOVIĆ U STARTNIH 11! Garsija, Kanjas čakju šansu na klupi, BOAĆI PRE TOMANEA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILOJEVIĆ PRELOMIO: NJEGOŠ, VULIĆ I VUKANOVIĆ U STARTNIH 11! Garsija, Kanjas čakju šansu na klupi, BOAĆI PRE TOMANEA!

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 čas dočekuju ekipu Bajerna iz Minhena u petom kolu grupne faze Lige šampiona, a posle treninga na pomoćnom terenu podno severne tribune, strateg crveno-belih Vladan Milojević je verovatno otklonio sve dileme oko sastava koji će suprotstaviti Bavarcima.

Na golu će stajati neprikosnoveni Milan Borjan koji je na prethodnoj utakmici, protiv Totenhema u Beogradu, postao rekorder po broju nastupa za Crvenu zvezdu u međunarodnim utakmicama među čuvarima mreže. Bedem pred Borjanom će činiti standardna odbrambena četvorka koja se sastoji od štopera Nemanje Milunovića i Miloša Degeneka, kao i bekova Marka Gobeljića i Milana Rodića.

Par zadnjih veznih igrača će činiti perspektivni Njegoš Petrović i talentovani Miloš Vulić koji je postigao prvi gol za Crvenu zvezdu ove sezone u Ligi šampiona, što znači da će na klupi za rezerve ostati prekaljeni vezista Hoze Alberto Kanjas i roviti Dušan Jovančić. Mesto plejmejkera rezervisano je za čoveka oko kog se vrti igra crveno-belih kapitena Marka Marina.

Najveću dilemu Vladan Milojević imao je kada su u pitanju krilne pozicije, ali prema poslednjim informacijama odlučio je da napravi klopku Hansu Diteru Fliku i ukaže poverenje Aleksi Vukanoviću i Radživu van la Pari, dok će šansu sa klupe čekati Mateo Garsija, što je svakako iznenađenje s obzirom na to da je Argentinac do sada uvek bio starter.

Najistureniji igrač u formaciji Crvene zvezde biće ljubimac Delija Ričmond Boaći koji je dobio prednost u odnosu na Tomanea, a van stroja je zbog povrede ostao Milan Pavkov koji bi svakako bio konkurent za startnu postavu.

Dakle, postava Crvene zvezde bi trebalo da izgleda ovako:

Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić - Petrović, Vulić - Vukanović, Marin, Van la Para - Boaći.

SD

Komentari