MILOJEVIĆ VERUJE SVOJM IGRAČIMA, TRAŽIĆE OD NJIH MAKSIMALNU KONCENTRACIJU! Martins očekuje trijumf Olimpijakosa!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • MILOJEVIĆ VERUJE SVOJM IGRAČIMA, TRAŽIĆE OD NJIH MAKSIMALNU KONCENTRACIJU! Martins očekuje trijumf Olimpijakosa!

Prvak Srbije Crvena zvezda dočekuje Olimpijakos u meču drugog kola B grupe Lige šampiona. Utakmica počinje u 21 sat, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a.

Beograđani pre svega žele da poprave utisak nakon poraza od Bajerna i da pokažu svima da nisu slučajno po drugi put u grupnoj fazi Lige šampiona. Milojević ima veliko poverenje u igrače i zna šta će im savetovati pred meč sa velikim protivnikom.

„Ono što mi je bitno da se dobro pripremimo, da igrači budu skoncentrisani. Ako i negde možete da imate pad koncentracije u sutrašnjoj utakmici, kao i svim utakmicama na ovakvom nivou, morate da budete skoncentrisani sve vreme. To je ono što ću tražiti od igrača u svakom slučaju. Ja imam jako veliko poverenje u njih. Mislim da su oni vredni i dobri i da daju sve od sebe i samo tako treba da nastave", rekao je Milojević.

Odbrambeni igrač Marko Gobeljić istakao je da su on i njegovi saigrači izvukli pouke iz grešaka u Minhenu i da će u predstojećem duelu biti mnogo bolji.

„Očekuje nas veoma dobar protivnik, koji ove godine igra stvarno dobro, mnogo bolje nego u predhodne dve-tri godine. Mislim da čak od februara-marta nisu izgubili utakmicu. Na nama je da se spremimo što bolje. Da pokažemo da zaslužujemo mesto u Ligi šampiona", rekao je Gobeljić.

Atinjani su u naš glavni grad doputovali sa željom da pre svega odigraju dobru utakmicu. Nerešen ishod protiv Totenhema ovogodišnjim vicešampionom Evrope, koji su ostvarili u prvom kolu daje im ulogu favorita na meču, koji će pre svega obeležiti zajedničko navijanje pristalica Zvezde i Olimpijakosa.

Trener ekipe iz Pireja Pedro Martins raduje se predstojećem duelu i očekuje trijumf.

„Prijateljstva su prijateljstva, ali došli smo ovde da pobedimo. Ne mislim da je ovo odlučujući meč, ali je važan meč, koji neće odrediti dalji tok takmičenja u grupi. Što se tiče Zvezde, suočićemo se sa kvalitetnom ekipom koja ima karakter. Niko se neće braniti. Zvezda je ekipa koja igra strpljivo i zna da koristi šanse tokom meča", rekao je Martins.

Prema rečima organizatora karata za ovaj meč još ima u slobodnoj prodaji. Utakmica se igra na stadionu „Rajko Mitić" sa početkom u 21 sat, direktan prenos je na našem Prvom programu.

RTS

Komentari