MURINJO IMA PORUKU ZA REAL, BARSU, SITI, JUVENTUS, PSŽ…Bežite od Totenhema, za dva meseca bićemo…

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • MURINJO IMA PORUKU ZA REAL, BARSU, SITI, JUVENTUS, PSŽ…Bežite od Totenhema, za dva meseca bićemo…

Trener fudbalera Totenhema Žoze Murinjo rekao je da će njegovu ekipu svi želeti da izbegnu na žrebu za osminu finala Lige šampiona.hoto by Michael Regan/Getty Images

Totenhem se plasirao u nokaut fazu Lige šampiona, a sinoć je u poslednjoj utakmici u grupi izgubio od Bajerna iz Minhena sa 1:3. Pošto je ekipa i pre tog meča obezbedila drugo mesto u Grupi B, u Nemačkoj nisu igrali najbolji igrači Hari Kejn, Dele Ali i Jan Vertongen.

"Ekipe koje su bile prvoplasirane u svojim grupama neće želeti da igraju protiv nas. Mislim da smo mi jedna od najjačih ekipa iz drugog šešira. Do kraja februara upoznaću bolje moje igrače i oni će mene bolje shvatati. Imamo još dva meseca zajedničkog rada i bićemo spremniji", rekao je Murinjo, preneo je Skaj.

Žreb za osminu finala Lige šampiona održaće se u ponedeljak u Nionu. U prvom šeširu će biti prvoplasirane ekipe iz grupa - Barselona, Bajern Minhen, Juventus, Lajpcig, Liverpul, Mančester siti, Pari Sen Žermen i Valensija.

U drugom šeširu su drugoplasirani - Atalanta, Atletiko Madrid, Borusija Dortmund, Čelsi, Lion, Napoli, Real Madrid i Totenhem.

Prve utakmice igraće se 18, 19, 25. i 26. februara.

Govoreći o utakmici sa Bajernom, Murinjo je rekao da je i pored dominacije Nemaca, njegova ekipa imala dobre momente i bila je u situaciji da juri rezultat.

U prvom delu takmičenja Totenhem je sa trenerom Maurisijom Poćetinom izgubio od Bajerna sa 2:7, a Murinjo se nada da će njegova ekipa imati još jednu priliku da igra sa šampionom Nemačke.

"U prvom poluvremenu imali su više šansi, ali mi smo bili na minut od toga da na poluvreme odemo sa 1:1. Primili smo gol u trenutku kada je Son ulazio u igru. Želim da se vratimo, a to mora da bude u četvrtfinalu ili polufinalu, pošto ne možemo da igramo protiv Bajerna u osmini finala. Želim da se vratimo na pravu utakmicu, utakmicu kakvu svi volimo", naveo je Murinjo.

B92.net

Komentari