NOVI ŠOK ZA MESIJA I BARSU, REVANŠ PROTIV NAPOLIJA NEĆE IGRATI NA KAMP NOU? Katalonici ne mogu da računaju na pola tima!

    Podeli
  • NOVI ŠOK ZA MESIJA I BARSU, REVANŠ PROTIV NAPOLIJA NEĆE IGRATI NA KAMP NOU? Katalonici ne mogu da računaju na pola tima!

Revanš utakmica osmine finala Lige šampiona izmedju fudbalera Barselone i Napolija mogla bi da bude izmeštena sa stadiona Kamp Nou.

Utakmica bi trebalo da se igra 8. avgusta na Kamp Nou u Barseloni, ali je u tom regionu zabeležen porast slučajeva zaraze koronavirusom.

Katalonski radio RAC1 preneo je da bi zbog toga utakmica mogla da se odigra na nekom drugom stadionu.

Kako se navodi, Evropska fudbalska unija (UEFA) je kontaktirala nadležne u Kataloniji oko zdravstvene situacije kako bi se osigurala bezbednost svih učesnika.

Stadioni Gimaraeša i Porta u Portugalu su spremni da preuzmu organizaciju te utakmice ako bude potrebno, ali španski mediji naveli su da se očekuje da će utakmica ipak biti odigrana u Barseloni.

U prvoj utakmici u Napulju, Napoli i Barselona odigrali su nerešeno 1:1.

Za duel koji je na programu 8. avgusta, trener Barse na raspolaganju ima samo 15 fudbalera. Brazilac Artur koji je vec prodat Juventusu, odbija da igra do kraja sezone, Arturo Vidal i Serhio Buskets odraduju suspenziju zbog kartona, dok su Samjuel Umtiti i Usman Dembele povredeni. Osim njih, za tim ne konkuriše ni Martin Brejtvejt, koji nema pravo igranja u Ligi šampiona.

B92.net

Komentari