POKETINO ODUŠEVLJEN DELIJAMA! Zvezda je promašivala, mi nismo! Bilo je sjajno iskustvo igrati ovde, NAVIJAČI SU KAO ONI U ARGENTINI!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • POKETINO ODUŠEVLJEN DELIJAMA! Zvezda je promašivala, mi nismo! Bilo je sjajno iskustvo igrati ovde, NAVIJAČI SU KAO ONI U ARGENTINI!

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino je istakao atmosferu na "Rajku Mitiću".

"U fudbalu se nikad ne zna. Imali su šanse. Mi smo koristili naše šanse. Važno je da smo igrali na potrebnom nivou, na nivou na kojem smo odigrali i u Londonu. Atmosfera je bila fantastična. Bilo je sjajno iskustvo igrati ovde, podsetila me je atmosfera na dane u ArgentinI. Ovakva pobeda će nam vratiti samopouzadanje", kaže Poćetino.

Napadač Totenhem Hjeong-min Son istakao je važnost pobede nad Crvenom zvezdom u Beogradu.

Son je bio dvostruki strelac u trijumfu Spursa 4:0, tek drugom u poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima.

"Važna pobeda, posebno protiv tima koji je neporažen kod kuće. Imali smo sjajan stav, postigli gol u prvom poluvremenu. Velika stvar za naše samopouzdanje. Ovde je teško igrati, znamo kako je na gostovanjima, pa možemo iskoristiti ovo za napredak", rekao je Son.

Južnokorejski fudbaler nije bio očekivan u startnoj postavi nakon emotivnog vikenda.

"Bilo je teško prethodnih nekoliko dana, shvatio sam koliko sam srećan zbog podrške koju sam dobio od saigrača i navijača. Mnogo mi je žao zbog onoga što se dogodilo, sada sam koncentrisan na tim, moram nastaviti ovako, to je pravi odgovor na podršku koju imam".

Mediji/Teleks.info

Komentari