POKETINO SE PLAŠI DA NE PROĐE KAO LIVERPUL! Videli smo šta se desilo Redsima u Beogradu, ZVEZDA NE PRAŠTA NA MARAKANI!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • POKETINO SE PLAŠI DA NE PROĐE KAO LIVERPUL! Videli smo šta se desilo Redsima u Beogradu, ZVEZDA NE PRAŠTA NA MARAKANI!

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino priznao je da poraz Liverpula od Crvene zvezde upozorenje za njegov tim i apostrofirao veliku podršku sa tribina koju imaju Izabranici Vladana Milojevića.

"Za svaki tim je bolje kada igra na svom terenu. Znamo da će atmosfera biti paklena, čuli smo puno o njoj... Videli smo kako je Liverpul izgubio u Beogradu, poštujemo Zvezdu, pokazaćemo to, ali uradićemo sve da pobedimo. Biće velika borba", rekao je Poketino na konferenciji za novinare u Beogradu.

Londonski tim nije u pravoj formi ove sezone, pa se tako spekuliše o mogućem odlasku Poketina.

"Nadam se da ovo nije kraj ere. Imam još tri godine ugovor i očekujem da ga odslužim".

U prestonicu Srbije Totenhem je došao oslabljen za nekoliko igrača zbog povreda Uga Ljorisa i Erika Lamele, a nisu tu ni Jan Vertongen, Serž Orije i Heri Vinks.

Ipak, Argentinac nije želeo da potvrdi da na njih za ovaj meč ne računa.

"Imamo dug roster, mnogi mogu da igraju", optimista je Poketino da će nadoknaditi njihov izostanak.

Za razliku od pomenute petorice u konkurenciji je Hjeon Min Son i to posle emotivnog sloma jer je slomio nogu Andreu Gomešu.

"Svi igrači iz Totenhema žake zbog toga. Drago mi je da je operacija prošla dobro, Gomešu šaljemo najbolje želje i nadamo se da će se sve biti ubredu. Son je u redu, bilo je dosta emocija... Oseća se OK i u formi je", zaključio je on.

Kapiten fudbalera Totenhema Hari Kejn izjavio je večeras da se spreman za duel protiv Crvene zvezde posle oporavka od virusa i da je svestan teškog meča i atmosfere u Beogradu.

Kejn je propustio u nedelju gostovanje Evertonu u Premijer ligi, ali će biti u sastavu za duel sa Zvezdom u 4. kolu B grupe Lige šampiona.

"Osećam se bolje nego prethodnih dana. Uhvatio me je virus, sada sam dobro. Juče sam trenirao, večeras ću takođe i videćemo kako će izgledati sve", rekao je Kejn na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Kejn se prisetio prethodnog gostovanja u Beogradu, kada je protiv Partizana u Ligi Evrope završen meč bez golova.

"Sećam se i da sam udario nogom stativu (iz besa). Nije bila moja najbolja utakmica. Sećam se da je bilo teško sa nerešenim ishodom. Verujem da ću odigrati bolje nego tada", rekao je on.

Engleski golgeter svestan je vruće atmosfere sa tribina "Marakane".

"Čuo sam da će atmosfera biti vruća, ali kada izađemo na teren fokusiraćemo se samo na sebe. Zvezda je pokazala da može da nas ugrozi, imala je šanse da izjednači u Londonu, ali nije i moglo je sve da bude drugačije. Moramo da ostanemo skoncentrisani", zaključio je Kejn, dodavši da se nada da neće biti rasističkih ispada kao u Sofiji.

Utakmica između Crvene zvezde i Totenhema igra se sutra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

Teleks.info/Tanjug


Komentari