PSŽ U ŠOKU, NEJMAR NEĆE IGRATI FINALE LIGE ŠAMPIONA? Brazilac je napravio neviđenu glupost, na potezu je UEFA! AKO BUDE POŠTOVALA PRAVILA...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PSŽ U ŠOKU, NEJMAR NEĆE IGRATI FINALE LIGE ŠAMPIONA? Brazilac je napravio neviđenu glupost, na potezu je UEFA! AKO BUDE POŠTOVALA PRAVILA...

Šta će odlučiti evropska fudbalska unija posle jasnog prekršaja pravila? Nejmar ne prestaje da silazi sa naslovnica posle pobede Pari sen Žermena u polufinalu Lige šampiona protiv Lajpciga!

Brazilac je posle meča "peckao" nemački klub, a sada bi zbog svoje gluposti mogao da

Pari sen Žermen je pobedio Lajpcig 3:0 i lako stigao do najvećeg uspeha u istoriji kluba, a u finalu će igrati protiv pobednika meča Bajern Minhen - Olimpik Lion.

Tamo možda neće biti Nejmara, jer je prekršio nova pravila UEFA po pitanju bezbednosti igrača u vreme pandemije korona virusa!

Neverovatnu glupost je Brazilac sebi dozvolio, pošto je nakon meča zamenio dres sa Marselom Halštenbergom, fudbalerom Lajpciga. Možda to ne zvuči kao ništa bitno, ali pravila UEFA su vrlo jasna.

Razmena dresova igrača je strogo zabranjena na završnom turniru Lige šampiona i igrači su dobili jasne instrukcije da to ne rade.

Razlog? Kazna za razmenu dresova je izolacija u trajanju od 12 dana!

Kako je finale Lige šampiona u nedelju, odnosno za četiri dana, jasno je da bi zbog ovog pravila Nejmar morao da propusti finalni meč.

Međutim, kako se radi o UEFA koja ume da zažmuri na jedno oko kada joj to odgovara, nećemo se iznenaditi ako najskupljem fudbaleru svih vremena progledaju kroz prste...

Mondo.rs

Komentari