ROBI O ZVEZDI I DINAMU: MA, MI NISMO SPREMNI ZA OVE MEČEVE! Iskreno, pustite me, neću to da komentarišem!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ROBI O ZVEZDI I DINAMU: MA, MI NISMO SPREMNI ZA OVE MEČEVE! Iskreno, pustite me, neću to da komentarišem!

Verovatno glavna sportska vest na prostoru bivše Jugoslavije, osim dešavanja na Olimpijskim igrama u Tokiju, je potencijalni duel Crvene zvezde i Dinama iz Zagreba u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Obe ekipe prethodno moraju da kroz dvomeče prođu moldavski Šerif i poljsku Legiju, ali navijači to izgleda već vide kao gotovu stvar. Jedan od najpozvanijih za komentar ovog potencijalnog dvomeča je Robert Prosinečki koji se sa Zvezdom popeo na krov Evrope, a u Dinamu bio kao junior, a zatim kao iskusan igrač doduše kada se Dinamo takmičio pod nazivom Kroacija.

- Zvalo me sto ljudi, na moru sam, odmaram - rekao je Prosinečki na početku razgovora za Sport Klub.

Iako bi svi voleli da čuju njegovo predviđanje, pa i za koga će navijati u eventualnom dvomeču, Prosinečki nije želeo da o tome priča.

- Ma, mi nismo spremni za ove utakmice. Nažalost, to je svakom jasno. Što bih sad ja trebao reći ko je bolji, ko će proći. Jedino što zasad mogu reći da su i Legija i Šerif ozbiljne prepreke. Treba prvo to preskočiti - ističe Prosinečki koji nije baš raspoložen da bude u centru pažnje.

- Iskreno, najradije bih se maknuo od toga. To je moj život, jedan važan deo, ali nije najbitniji. I stoga o ovom doista više nemam nameru da govorim.

SD


Komentari