ROBI VERUJE U SVOJU ZVEZDU: MOMCI SAMO OZBILJNO, NE SMETE POTCENITI HELSINKI i neće biti problema!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ROBI VERUJE U SVOJU ZVEZDU: MOMCI SAMO OZBILJNO, NE SMETE POTCENITI HELSINKI i neće biti problema!

Legenda Crvene zvezde i njen bivši trener, Robert Prosinečki ubeđen je da će crveno-beli proći Helsinki u 2.kolu kvalifokacija za Ligu Šampiona!

U prvom meču 2. kola kvalifikacija za LŠ crveno-beli su savladali Helsinki s 2:0. To bi trebalo da bude dovoljno za Fince, smatra “Veliki žuti”.

“Verujem da će Crvena zvezda uspešno da preskoči prepreku zvanu Helsinki. Igrali su veoma dobro u prvoj utakmici i stekli dva gola prednosti, ali naravno, ne smeju da pomisle da je posao gotov. Mislim da ekipa trenera Vladan Milojevića ima kvalitet i ozbiljnost, da će meču u Finskoj da pristupi na pravi način, kao što je činila prethodne sezone. Samo tako mogu da stignu do pozitivnog rezultata, odnosno ishoda koji će je odvesti u narednu rundu. Po svemu što su do sada uradili crveno-beli to zaslužuju, želim im puno uspeha”, rekao je Robert Prosinečki za “Blic”.

Selektor reprezentacije BiH se trenutno odmora na Krku i čeka nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Pažljivo prati aktuelna fudbalska dešavanja. U žižu su kvalifikacije za Ligu šampiona i Ligu Evrope. Naravno, najviše ga zanima njegova Crvena zvezda.


Komentari