ŠTA ĆE ZVEZDA U LIGI ŠAMPIONA?! ŠTA TREBA DA OPET POPOJE ŠEST KOMADA, LIGA EVROPE JE PRAVA MERA! Bivši napadač crveno-belih i orlova brutalan prema ex klubu!

    foto: Fotoilustracja/FK CZ
    Podeli
  • ŠTA ĆE ZVEZDA U LIGI ŠAMPIONA?! ŠTA TREBA DA OPET POPOJE ŠEST KOMADA, LIGA EVROPE JE PRAVA MERA! Bivši napadač crveno-belih i orlova brutalan prema ex klubu!

Crvena zvezda nije uspela da se kvalifikuje za grupnu fazu Lige šampiona pošto ju je u trećoj rundi eliminisao moldavski Šerif. Ipak, prvak Srbije nalazi se na korak od Lige Evrope posle pobede nad Klužom od 4:0 u prvom meču baraža.

Iako je u pitanju znatno manja količina novca, mnogi smatraju da je po crveno-bele korisnije da igraju u drugom po rangu klupskom takmičenju na Starom kontinentu. Među onima koji su takvog dojma je i bivši napadač Zvezde, Filip Đorđević.

Centarfor je bez angažmana trenutno, pošto je njegov poslednji klub Kjevo pred gašenjem.

Posle pobeda u prvom kolu i jedni i drugi žele da pokažu da su ekipe za vrh tabele. Ovde nema favorita, ali imajte na umu da smo na pet njihovih poslednjih duela videli makar tri gola, a tip 3+ sada se plaća kvotom 1,85. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Vest Hem – Lester.

-Uglavnom pratim crveno-bele u mečevima Evrope, prijatno sam iznenađen igrom protiv Kluža nakon eliminacije od Šerifa. Zvezda nije kvalitet za Ligu šampiona, pa mislim da ćemo utakmice u Ligi Evrope gledati rasterećenije. Bolje je i to, nego da vidimo ubedljive poraze od PSŽ-a - podsetio je Đorđević na "šesticu" Parižana u prvoj sezoni u grupnoj fazi Lige šampiona.

Pre nego što počnu spekulacije o njegovom povratku na "Marakanu", Đorđević je dao punu podršku Pavkovu.

-Srećan sam što je Pavkov produžio ugovor sa klubom i mislim da je on igrač koji može bez većih problema da postigne 15 do 20 golova u domaćem prvenstvu - ocenio je Đorđević za TV Arena Sport.

Podsetimo, Filip Đorđević je ponikao u Zvezdi i igrao za nju u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2007/08 protiv Rendžersa, ali nije uspeo da se upiše u strelce pre nego što se preselio u Nant i tamo igrao sve do 2014. godine, kada je postao i reprezentativac Srbije.

SD

Komentari