STIGLA DOJAVA, SPREMA SE HAOS NA MEČU ZVEZDE I TIRANE, POLICIJA NA NOGAMA! FK Tirana ima informacije da ĆE MEČ BITI PREKINUT?!

    foto: FK CZ
    Podeli
  • STIGLA DOJAVA, SPREMA SE HAOS NA MEČU ZVEZDE I TIRANE, POLICIJA NA NOGAMA! FK Tirana ima informacije da ĆE MEČ BITI PREKINUT?!

Tenzije u Tirani podignute su na maksimum posle dolaska Crvene zvezde u prestonicu Albanije, gde će u utorak od 20.00 na stadionu "Air Albanija" odigrati meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U sprečavanju eventualnih nereda angažovane su brojne službe bezbednosti.

Najnovija vest glasi da je FK Tirana informisao policiju da ima saznanja da postoji veliki strah od neočekivanih događaja tokom meča protiv Zvezde. Klub je dobio informacije da neke osobe pripremaju skandal i prekid meča političkom porukom koja bi trebalo da bude dostavljena dronom.

Podsetimo, meč u Tirani igra se bez publike, pa je dron jedina šansa da se nešto tako ostvari. To ne bi bio prvi put Albancima da izvrše ovakav vid provokacije i to su već uradili u oktobru 2014. godine, kada je Ismail Morina na meču u Beogradu između Srbije i Albanije pred kraj prvog poluvremena dronom poslao zastavu velike Albanije, koja je izazvala prekid i opštu tuču na terenu, a zanimljivo je i da je jedan od učesnika tuče sada igrač Tirane.


Komentari