TOTEHHEM SILNO POJAČAN ČEKA ZVEZDU, POKETINO DOBIO DVA KLJUČNA IGRAČA! Crveno-bele u Londonu čekaju neki drugi Sparsi!

    Podeli
  • TOTEHHEM SILNO POJAČAN ČEKA ZVEZDU, POKETINO DOBIO DVA KLJUČNA IGRAČA! Crveno-bele u Londonu čekaju neki drugi Sparsi!

Totenhem će silno pojačan dočekati Crvenu Zvezdu u trećem kolu Lige Šampiona! Mediji na ostrvu pišu da će Poketinovu četu pojačati Đovani Lo Selso i Rajan Sesenjon, jedan od najboljih igrača Fulama koji su stugli u Sparse u poslednjem prelaznom roku.

Podsetimo, Totenhem je kriiminalno startovao u Ligi šampiona. Najpre je već dobijen meč protiv Olimpijakosa uspeo da završi podelom bodova, a onda jeusledila brutalna šamarčina od Bajerna, koji ih je pregazio u sred Londona 2:7!

Podsetimo, tokom nedelje klub je potresla velika seks afera u kojoj su glavni akteri bili Jan Vertongen i Kristijen Eriksen. Belgijanac je navodno spavao sa Eriksenocvom suprugom Sabrinom Kvist. Mediji na ostrvu subpisali i da je to jedan od glavnih razloga za katastrofu protiv Bajerna.

Sparsi uveliko razmišljaju i o pojačanjima, a prva meta mogao bi im biti Hrvat Luka Modrić iz Real Madrida, koji nije u planovima Zinedina Zidana.

Totenhem će Madrićanima ponuditi razmenu Modrić za Eriksena.

Teleks.info

Komentari