TOTENHEM JE NIVO IZNAD, MILOJEVIĆ, MARIN I BORJAN ŽALE ZA PROPUŠTENIM ŠANSAMA! Sledi bitka sa Olimpijakosom za proleće u Evropi!

    foto: Fotolustracija
    Podeli
  • TOTENHEM JE NIVO IZNAD, MILOJEVIĆ, MARIN I BORJAN ŽALE ZA PROPUŠTENIM ŠANSAMA! Sledi bitka sa Olimpijakosom za proleće u Evropi!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nakon poraza od Totenhema u okviru četvrtog kola Lige šampiona od 4:0, izjavio je za RTS da njegov tim nije iskoristio stvorene šanse protiv ekipe koja je na mnogo većem nivou.

Zvezda je imala svoje šanse za gol, nije ih iskoristila, što je protivnik znao da kazni.

"Kao što ste rekli, izašli smo strpljivo, da ih čekamo, znamo da su to fantastični igrači. Tražili smo naše šanse i možda u ovom meču smo imali najizglednije prilike od svih susreta, ali nismo ih realizovali", prvi je komentar Milojevića nakon meča.

Milojević je imao reči hvale o igri rivala.

"Ovo je nivo više od nas, ovo su mečevi gde možete dosta da naučite. Žao mi je što smo iz meča izašli sa dosta povreda, nisam optimističan, ali sačekaćemo da vidimo kakve su prirode. Što se tiče Totenhema, fantastična su ekipa, česititam im, imali smo šta da vidimo. Probaćemo da osvojimo još koji bod i da ostvarimo proleće u Evropi", zaključio je trener Zvezde.

Golman Crvene zvezde Milan Borjan ističe da su crveno-beli stvorili šanse koje nisu iskoristili i da su za to kažnjeni.

"Nismo iskoristili naše šanse i usledile su su kazne. Ponosan sam na saigrače, odigrali smo mušku, dobru utakmicu", prvi su utisci čuvara mreže Zvezde.

Borjan je dodao da mu je krivo što je upisan ubedljiv poraz, ali da Zvezda ima još šansi za proleće u Evropi.

"Stajali smo dobro na terenu, stvarali šanse, ali ih nismo iskoristili. Generalno smo igrali dobro pred našim navijačima, krivo mi je što smo sa ovolikom razlikom izgubili. Ostale su nam još dve utakmice i preostaje nam da se borimo za bodove i proleće u Evropi", zaključio je Borjan.

Crvenu zvezdu u grupnoj fazi Lige šampiona očekuju još utakmica sa Bajernom u Beogradu i gostovanje u Atini kod Olimpijakosa.

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin prokomentarisao je igru svog tima i propuštene šanse rčima da se na ovom nivou šanse moraju iskoristiti.

“Imali smoi dve ogromne i moramo to bolje da iskoristimo i onda je to druga utakmica. Na kraju moramo da priznamo da je kvalitet na strani Totenhema i da su zasluženo pobedili, ali je ipak velika šteta što nismo iskoristili šanse", rekao je Marin.

U dva meča sa Totenhemom, Crvena zvezda je primila čak devet golova i Marin je upitan da li je to realnost, a je bio kratak.

"Da nije realnost ne bi ni bilo"

Zvezdu u nastavku takmičenja očekuje meč sa Bajernom u Beogradu i gostovanje kod Olimpijakosa u Atini.

Teleks.info/Mediji

Komentari