(VIDEO) BORJAN UZVRATIO HRVATU IZ KOPENHAGENA: Da Ne bi sudije, izgubili biste, VIDEĆETE ŠTA JE I KO ZVEZDA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) BORJAN UZVRATIO HRVATU IZ KOPENHAGENA: Da Ne bi sudije, izgubili biste, VIDEĆETE ŠTA JE I KO ZVEZDA!

Fudbalere Crvene zvezde u utorak (20.00) očekuje revanš 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U Beogradu protiv Kopenhagena bilo je 1:1, pa će crveno-beli morati dobro da se potrude da prođu u plej-of elitnog takmičenja. Motiv je veliki, i takmičarski i finansijski. Tu name dileme, ali dodatni motiv može da bude i izjava Karla Bartoleca.

Hrvat iz redova prvaka Danske rekao je da je Zvezda prosečan tim, kao i da samo odskaču Marko Marin i El Fardu Ben.

"Ne obraćam pažnju šta se piše po novinama, mi gledamo naša posla, da se pripremimo na najbolji mogući način za ovu utakmicu. Na njima da komentarišu, svako ima pravo da komentariše po novinama šta želi. Lepo je kada Bartolec ima takvo mišljenje, a mi ćemo da izađemo u utorak i pokažemo ko smo. Pokazali smo i ovde, oni se nisu ništa pitali, da nisu imali sudiju izgubili bi utakmicu. Ali, to je sve fudbal, treba da izađemo u utorak, probamo da pobedimo i prođemo dalje", rekao je golman Zvezde, Milan Borjan koga je u Beogradu sa bele tačke savladao Jonas Older Vind.

"Oni su odlična ekipa, imaju dobre pojedince, Vindu svaka čast za takvo izvođenje penala (panenka, prim. aut). Retko ko bi tako smeo da izvede penal na Marakani. Svaka mu čast, treba imati veliko samopouzdanje i uraditi tako nešto. Ndoje je fenomenalan, jak, ali videli ste da nam nisu napravili nijednu šansu. E sad, nikad se ne zna, videćemo u utorak, mi ćemo da izađemo opet da se borimo", zaključio je Borjan.

Treba reći i da je Vind bio dvostruki strelac u pobedi nad Lingbijem, u petak. U slučaju prolaska dalje, Zvezda bi na poslednjem stepeniku ka plej-ofu odmerila snage sa ekipom Jang Bojsa iz Švajcarske.


Komentari