(VIDEO) MILOJEVIĆ: ISKLJUČENJE I PROMAŠAJ PRESUDILI! MARIN: POKAZALI SMO KARAKTER! Boaći: Verovali smo u pobedu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) MILOJEVIĆ: ISKLJUČENJE I PROMAŠAJ PRESUDILI! MARIN: POKAZALI SMO KARAKTER! Boaći: Verovali smo u pobedu!

Trener Zvezde Vladan Milojević rekao je da je verovao u svoje igrače i da je bio tu za njih da se preuzme odgovornost zbog eventualnog poraza, kao i da su isključenje Benzije i promašena šansa Olimpijakosa promenile tok meča.

Milojević je za RTS rekao da je verovao u svoje igrače, što im je i rekao na poluvremenu utakmice.

"Bio sam malo besan, jer ja znam koje su njihove mogućnosti. U poslednje vreme bilo je mnogo nezadovoljstva prema igračima, sve to je uticalo na njih. Oni imaju veliki potencijal, rekao sam ima n apoluvremnu da izađu i igraju... Nismo mi ti, možemo mnogo bolje. Neka izgube i neka se ne plaše. Ja sam sa njima i ja sam neko ko će uvek preuzeti odgovornost. Nemam nikakav problem. Ušli su sasvim drugačije u drugo poluvreme, trebalo je nešto da se desi da budemo drugačiji", rekao je Milojević.

Milojević smatra da su dve situacije kompletno promenile tok meča.

"Dve stvari su se desile. To je isključenje, gde je Olimpijakos ostao sa deset igrača. Mi smo, s druge strane, prvi put odigrali sa dva špica. Druga stvar je promašena šansa Olimpijakosa. Da su nam dali drugi gol, teško da bismo mogli da se vratimo. To je fudbal, treba verovati do kraja. Čestitam Olimpijakoisu i gospodinu Martensu", rekao je Milojević.

Marko Marin je istakao da Crvena zvezda nije odigrala loše prvo poluvreme protiv Olimpijakosa, ali da je u drugom delu energijom i karakterom uspela da stigne do važnog trijumfa.

“Karakter koji smo pokazali je fantastičan”, kratko je rekao najbolji fudbaler crveno-belih!

Strelac trećeg gola Ričmond Boaći poručuje da je ekipa verovala u trijumf, kao i da nije bilo lako igrati protiv grčke ekipe.

"Neverovatna pobeda, hvala Bogu što nam je podario ovu pobedu. Nije lako igrati protiv Olimpijakosa, ali smo na kraju uspeli da dođemo do tri boda", rekao je Boaći.

Napadač iz Gane rekao je da su svi verovali u ovu pobedu.

"Ko ne veruje u pobedu, ne može da uspe. U svlačionici uvek verujemo da možemo sve. Zato imamo ove neverovatne igrače koji se bore do kraja i zato smo stigli do ove neverovatne pobede", rekao je Boaći.

Pogledajte golove na meču Zvezda Olimpijakos!!!

RTS/Teleks.info

Komentari