(VIDEO) NESUĐENI ZVEZDAŠ RAZBIO KRASNODAR, OLIMPIJAKOS VEĆ U LŠ! DINAMO SIGURAN PROTIV ROZENBERGA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) NESUĐENI ZVEZDAŠ RAZBIO KRASNODAR, OLIMPIJAKOS VEĆ U LŠ! DINAMO SIGURAN PROTIV ROZENBERGA!

Fudbaleri Olimpijakosa demolirali su Krasnodar u prvom meču plej ofa Lige šampiona sa 4:0, a dva gola delo su našeg mladog srpskog reprezentativca Lazara Ranđelovića (22).Pirejci su maltene jednom nogom u Ligi šampiona, jer nije realno da u Krasnodaru sledeće nedelje izgube sa 5:0. Ali, nikad se ne zna.

Inače, Ranđelović je pre leta ponuđen Zvezdi, ali kasnije Olimpijakos nije želeo da ga pusti.

U Atini je najpre Gerero u 30. minutu pokazao Rusima da im neće biti nimalo lako u ovom dvomeču. Jorgos Masuras je ubacio loptu, a sa vrha kaznenog prostora je Gerero neodbranjivo šutirao!

Tako je završeno prvo poluvreme. U drugom sve do 78. minuta vodila se velika borba, a Krasnodar je bio blizu dobrog rezultata, ali se onda raspao. Ranđelović je u 78. postigao drugi gol za Pirejce, a zatim i treći u 85. minutu. Konačni rezultat postavio je Podens u 89. minutu.

Fudbaleri Dinamo Zagreba pobedili su Rozenborg na Maksimiru sa 2:0 Zagrepčani nisu bili toliko dominantni koliko svedoči rezultat nakon 45 minuta, ali su sve šanse koristili za razliku od gostiju.

Poveli su već u 8. minutu golom Bruna Petkovića sa bele tačke, a samo 21 minut kasnije je Mislav Oršić iskoristio jedan centarđut i poslao loptu po sredini gola što je bilo dovoljno za vođstvo.

Dinamo je do poluvremena mogao da dođe i do ubedljivije prednosti, ali je Nikola Moro pogodio prečku! U nastavku je opao ritam meča, a Rozenbrog je napadao koliko je mogao, ali nije mogao do vrednog gola.

Telegraf.rs

Komentari