VULIĆ: TOTENHEM NIJE U RASPADU, ALI… Zvezda vidi šanse koje mogu da se iskoriste i iz Londona se vrati sa velikim rezultatom!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • VULIĆ: TOTENHEM NIJE U RASPADU, ALI… Zvezda vidi šanse koje mogu da se iskoriste i iz Londona se vrati sa velikim rezultatom!

Vezista Crvene zvezde Miloš Vulić kaže da mu je malo krivo što se stvara neka slika kako je Totenhem u lošoj formi, kako im se ekipa raspada, kako među igračima vlada neka negativna atomsfera…

“Možda je nešto od toga i istina, ali to je opet vicešampion Evrope“, kaže on za Mozzart Sport .

Doaje i da je možda nešto od toga i istina, ali to je opet vicešampion Evrope.

“Imaju neku krizu sada u rezultatima, ali to su sve ozbiljni igrači kao što su Kejn, Son, Lukas Moura… Znamo da nas čeka mnogo teška utakmica. Pogotovo što igraju na domaćem terenu posle debakla od Bajerna. Neće nam biti lako, ali daćemo sve od sebe i vidimo neke naše šanse koje mogu da se iskoriste".

Vulić je svestan da je Liga šampiona preozbiljno takmičenje i da se svaka greška plaća!

“Ekipe u Ligi šampiona skoro svaku grešku kažnjavaju, dok u domaćem prvenstvu nećeš uvek biti kažnjen, pa se malo opustiš. U Ligi šampiona i najmanja greška može biti fatalna. Pogotovo protiv ekipa kao što su Bajern i Totenhem. Naprimer, Bavarci u Minhenu nisu iskoristili neke dobre šanse i kada smo mi pred kraj počeli nešto da komplikujemo pozadi, odmah su to osetili i dali nam dva gola. Zato greške treba svesti na minimum i igrati svoju igru“.

On kaže da to što Zvezdina igra na marakani I u gostima nije ni blizu ista imal logilno objašnenje!

“Nije to strah u gostima, već nama dosta pomaže pun stadion. Osim što pomaže nama, odmaže i protivnicima. Nije svejedno kada izađu 55.000 ljudi koji 90 minuta navijaju. Nama to znači i onda prelazimo granice maksimuma. To je prednost. U gostima protiv jačih ekipa smo više orijentisani na defanzivu i kontranapade, dok kod kuće publika traži da se napada, da se vrši pritisak…“


Komentari