ZVEZDA SE ISPROMAŠIVALA U LITVANIJI! Crveno-beli pucali "ćorcima", odluka pada u Beogradu!

    Podeli
  • fkcrvenazvezda.com fkcrvenazvezda.com

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su 0:0 protiv Suduve u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona u Marijanpolju. Ekipa Vladana Milojevića propisno se ispromašivala pa će prolaz u narednu rundu tražiti 16. jula u Beogradu

Ekipa Vladana Milojevića započela je novu sezonu na isti način kao i pre godinu dana. Prošle godine Spartaks, a sada Suduva spustili su rampu na atake crveno-belih koji su, ruku na srce, mogli da krenu put Beograda sa golom ili dva prednosti.

Delovala je Zvezda dobro, videle su se ideje trenera, ali nikako nisu uspele da se pretvore u rezultat pa će se narednih dana sigurno pričati o realizaciji crveno-belih koji nisu briljirali ni na pripremama što se tiče tog segmenta igre.

Mirko Ivanić i Mohamed el Fardu Ben bili su najbliži golu tokom prvih 45 minuta, ali je Kardum bio oprezan. Najbolju priliku imao je upravo Ben u 61. minutu kada je izbio sam na golmana domaćih, ali nije uspeo da ga prebaci.

Možda će se polemisati i o penalu koji nije dosuđen kada je Marko Marin pokušao da doda loptu do saigrača, ali je ruka jednog od igrača Suduve stala na put. Ipak, sudija se nije oglasio.

Mogla je Zvezda da bude kažnjena za svoje promašaje, ali je Topčagić bio kratak kada je trebao da ugrozi Borjana koji nije imao mnogo posla na ovom meču. Slična utakmica kao i ona prošlogodišnja, kada se sve sabere i oduzme, ali su crveno-beli tada na vreme slomili otpor rivala i slavili.

Priliku da upiše prve minute u novom dresu imao je Hose Kanjas koji je proveo 25 minuta na terenu i za to vreme pokazao da može da bude pouzdana opcija na sredini terena kada se radi o čuvanju lopte.

Ostali rezultati: Astana - Kluž 1:0 (0:0), Ararat - AIK 2:1 (2:1), Helsinki - HB Toršavn 3:0 (2:0), Nome Kalju - Škendija 0:1 (0:0), Sarajevo - Seltik 1:3 (1:1), Didelanž - Valeta 2:2 (2:0) i Nju Sejnts - Feronikeli 2:2 (0:0).

Mediji

Komentari