ZVEZDA U PROBLEMU, NI BEN NEĆE IGRATI PROTV KOPENHAGENA, Milojević ostao bez ključnog igrača za rušenje Danaca!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA U PROBLEMU, NI BEN NEĆE IGRATI PROTV KOPENHAGENA, Milojević ostao bez ključnog igrača za rušenje Danaca!


Crvena Zvezda se suočava sa ozbiljnim problemima uoči revanš meča protiv Kopenhagena. Posle Milana Pavkova, koji gotovo sigurno neće moći da iga u Dansko, nove glavobolje treneru Milojeviću zadao je El Fardu Ben!

Kako saznajemo, Ben je pogoršao povredu primicača u prvoj utakmici protiv Kopenhagena i sada je i njegov nastup protiv Kopenhagena pod znakom pitanja.

Bena je, podsetimo, ova povreda mučila i pre pomenute utakmice, zbog čega je umesto njega u startnoj postavi zaigrao Vukanović, ali je reprezentativac Komorskih Ostrva dobio priliku u nastavku meča i - doživeo još veći problem.

Navodno, Benu je pre meča a Kopenhagenom pukao primicač na četiri milimetra, a posle utakmice ta ruptura se proširila na osam milimetara i kako ''Telegraf'' prenosi, šanse da on nastupi u revanšu ''skoro da i ne postoje''.

Probleme sa povredom imao je i Milan Rodić, koji je takođe tokom meča sa Kopenhagenom morao ranije da napusti teren, ali njegova povreda je lakše prirode i trener Milojević će najverovatnije moći da računa na njega.


Komentari