ZVEZDIN SASTAV POZNAT, TOMANE I VUKANOVIĆ U 11, JEDINA DILEMA JE VULIĆ ILI IVANIĆ! Milojević na Grke ide formacijom 4-2-3-1!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDIN SASTAV POZNAT, TOMANE I VUKANOVIĆ U 11, JEDINA DILEMA JE VULIĆ ILI IVANIĆ! Milojević na Grke ide formacijom 4-2-3-1!

Trener srpskog šampiona Vladan Milojević, najverovatnije će se za meč protiv Olimpijakosa u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona odlučiti za formaciju 4-2-3-1.

Najveća dilema je ko će igrati na sredini terena, odnosno da li će uz Petrovića susret početi Vulić ili Ivanić. Takođe, u samom špicu napada izvestan je Tomane, s obzirom na probleme sa povredama koji su mučili Boaćija i Pavkova.

Crvena zvezda bi trebalo da meč počne u sledećem sastavu: Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić - Petrović, Vulić (Ivanić) - Garsija, Marin, Vukanović - Tomane.

Podsetimo, u prvom duelu u Beogradu prvak Srbije je slavio sa 3:1. Crvenoj zvezdi je dovoljan bod kako bi kao trećeplasirani tim u grupi obezbedila plasman u nokaut fazu Lige Evrope narednog proleća.

Meč se igra od 21 čas na stadionu Olimpijakosa!

SD/Teleks.info

Komentari