ZVEZDO, OLIMPIJAKOS JESTE MOĆAN, ALI NI TI NISI MAČJI KAŠALJ! Pokazala si to Grcima prošle godine! CRVENO-BELI PROTIV BRAĆE ZA LIGU ŠAMPIONA!

    foto: FK CZ
    Podeli
  • ZVEZDO, OLIMPIJAKOS JESTE MOĆAN, ALI NI TI NISI MAČJI KAŠALJ! Pokazala si to Grcima prošle godine! CRVENO-BELI PROTIV BRAĆE ZA LIGU ŠAMPIONA!

Ukoliko savladaju kiparsku Omoniju u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, fudbaleri Crvene zvezde igraće protiv grčkog Olimpijakosa, odlučeno je žrebom u Nionu.

Crvena zvezda saznala je potencijalnog protivnika u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona.

Žreb u Nionu odlučio je da to bude Olimpijakos, bratski klub iz Pireja.

Da bi došla do duela sa Olimpijakosom, Zvezda prethodno mora da savlada kiparsku Omoniju u okviru trećeg kola kvalifikacija.

Omonija je domaćin tog susreta, koji se igra 16. septembra.

Ukoliko se plasira u plej-of fazu kvalifikacija, Zvezda će prvo gostovati u Atini 22. ili 23. septembra, da bi potom dočekala Olimpijakos u Beogradu 29. ili 30. septembra.

Poznato je da su Crvena zvezda i Olimpijakos u odličnim odnosima, a zanimljivo je da su se prošle godine dva puta sastali - u grupnoj fazi Lige šampiona.

Zvezda je pobedila u Beogradu sa 3:1, dok je Olimpijakos bio bolji u Atini - 1:0.

Pobedom nad Omonijom, Zvezda bi osigurala plasman bar u grupnu fazu Lige Evrope, dok bi eliminacijom Olimpijakosa, srpski klub ponovo bio u Ligi šampiona, treću godinu zaredom.

RTS

Komentari