A, SADA DERBI! VEČITI SE OKREĆU NAJVEĆEM MEČU SRPSKOG FUDBALA, koji nema ama baš nikakav značaj! NA TERENU ĆE SVE, IPAK, PRŠTATI!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • A, SADA DERBI! VEČITI SE OKREĆU NAJVEĆEM MEČU SRPSKOG FUDBALA, koji nema ama baš nikakav značaj! NA TERENU ĆE SVE, IPAK, PRŠTATI!

Zvezda je kiksnula protiv Inđije, izvukla je samo bod (1:1), dok je Partizan rutinskui savladao Proleter (3:1), a veíti se sada okreú najveććem meču u srpskom fudbalu! U narednom kolu na redu je novi večiti derbi, iako ovaj susret dva najveća srpska kluba nema ama baš nikakav značaj! Zvezda ima veliku prednost u odnosu na večitog rivala i bilo bi pravo čudo da ne osvoji titulu!

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković, posle remija protiv Inđije 1:1, izjavio je da nije nezadovoljan.

- Čestitao sam mojim igračima na drugom poluvremenu, na odnosu i na šansama. Prvo smo se mučili, nije nam ni teren išao ''na nogu'', ali ne želim da tražim izgovore. Bila je tvrda utakmica, mnogo žutih kartona, faulova. Imali smo nekoliko prilika u drugom poluvremenu, uspeli smo da izjednačimo, ali ne i da preokrenemo. Upravo pristup iz drugog dela igre je ono što tražim - rekao je Stanković na konferenciji za medije.

Stanković ističe da nije razočaran rezultatom, kao i da igrači nisu razmišljali o večitom derbiju koji je na programu u nedelju.

- Život ide dalje. Zašto bih bio razočaran? Ima mnogo situacija kojima nisam bio zadovoljan, ali odnos je bio dobar. ''Pocepali'' su se do samog kraja. Nije im bio derbi u glavi. Spremamo utakmicu po utakmicu i već sad krećemo sa analizom i spremanjem meča sa Partizanom. Čeka nas spektakl u nedelju, to je meč koji mnogo znači navijačima, Beogradu i čitavoj Srbiji - poručio je Stanković.

S druge strane, izabranici Save Miloševića su napravili pravu uvertiru pred večiti derbi koji je na programu u nedelju na stadionu "Rajko Mitić". Oni su rutinski savadali Proleter 3:1.

Uz to je strateg crno-belih kombinovao sastav i odmarao igrače za predstojeći susret.

Golove za Partizan postigli su Marković, Matić i Miletić, dok je Rušević u završnici postigao počasni pogodak za goste.

Partizan sada ima 51 bod, 11 manje od crveno-belih.

Trener fudbalera Partizana, Savo Milošević ranije je poručio da je meč protiv Proletera u 23. kolu Superlige važan zbog remija protiv TSC-a u prethodnom kolu, ali i zbog toga što dolazi pred večiti derbi.

- Još jedna utakmica u nizu, posle negativnog rezultata sa poslednjeg meča, jako bitna za nas zbog bodova, ali i zbog derbija koji je meč sezone.

Mediji/Teleks.info

Komentari