AUU, ALA SE ZVEZDA OTVORILA! ZA BUKARIJA ISKEŠIRALI DVA MILIONA EVRA! Vredi li krilo Genta tog novca?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • AUU, ALA SE ZVEZDA OTVORILA! ZA BUKARIJA ISKEŠIRALI DVA MILIONA EVRA! Vredi li krilo Genta tog novca?!

FK Crvena zvezda je završila drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku. Nakon potpisivanja Kingsa Kangve, obezbeđen je dolazak i Osmana Bukarija.

Zvezda će za desno krilo Genta platiti 2.000.000 evra, dok će i 10 odsto od idućeg transfera Osmana Bukarija ići na račun belgijskog kluba. Sve je dogovoreno i oko plate sa Bukarijevim agentom, tako da će fudbaler iz Gane već koliko danas biti u Beogadu, saznaje Mondo.

Bukari će u decembru proslaviti 24. rođendan, a nada se da bi mogao da bude na spisku Gane za Svetsko prvenstvo u Kataru. Do sada je odigrao pet utakmica za "crne zvezde" i postigao jedan gol, a upravo je počeo da dobija šansu u poslednjih nekoliko meseci nakon zapaženih nastupa u Francuskoj.

Kamp reprezentacije u Japanu napustio je zbog toga što je morao da reši svoj klupski status, a ne zbog korona virusa kako se prvobitno spekulisalo, tako da je "već uhvatio" avion i očekuje se uskoro u Srbiji.

Bukari je inače ponikao u Lavovima iz Akre, bio je kratko i u Anderlehtu kao tinejdžer, ali je proboj napravio u slovačkom Trenčinu iz koga je 2020. godine otišao u Gent sa milion evra.

SD

Komentari