AUU, DEKI U VELIKIM PROBLEMIMA PRED DERBI! KANGA I IVANIĆ IMAJU KORONU, GAVRIĆ POVREĐEN! Sa kim će Stanković na Partizan?!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin/FK CZ
    Podeli
  • AUU, DEKI U VELIKIM PROBLEMIMA PRED DERBI! KANGA I IVANIĆ IMAJU KORONU, GAVRIĆ POVREĐEN! Sa kim će Stanković na Partizan?!

Fudbalski klub Crvena zveda obavestio je javnost da je prvotimac aktuelnog šampiona Srbije Gelor Kanga pozitivan na korona virus.

Kanga je po povratku sa reprezentativnih obaveza testiran, a potom bio i u potpunoj izolaciji u odnosu na ostatak tima. Rezultati testa su stigli danas i nalaz je pokazao da je pozitivan na korona virus.

Mirko Ivanić je pozitivan na virus korona, saopštila je Crvena zvezda. Iz kluba su saopštili da je odmah po dobijanju pozitivnog nalaza tokom redovnih testiranja Ivanić odvojen od ostatka tima.

I mladi krilni vezista Željko Gavrić će zbog problema sa povredom zadnje lože, zadobijene tokom reprezentativne pauze, najverovatnije propustiti 163. večiti derbi, pa će mesto drugog bonus igrača zauzeti supetalentovani štoper Strahinja Eraković.

Eraković dobro zna šta su okršaji sa Partizanom, pošto je tu draž osetio u mlađim kategorijama, ali je sada došao trenutak za okršaj sa najvećim protivnikom i prvom timu. Bio je kapiten u kadetima i omladincima, a proletos je napravio dodatni iskorak u razvoju kada je nosio dres drugoligaša Grafičara. Stanković ga je priključio prvom timu i u ovoj sezoni je sakupio četiri nastupa u Superligi.

Gavrić se povredio tokom obaveza u mladoj reprezentaciji Srbije, zbog čega je propustio meč sa Estonijom. U Crvenoj zvezdi intenzivno rade na pokušajima da ga ipak nekako spreme za meč sa Partizanom, ali šanse da se to dogodi su minimalne.

Teleks,info/Mediji

Komentari