AUUU, OVO JE...! SRBIJU ČEKAJU ENGLEZI, HRVATI I ČESI, AKO ODEMO NA EP! Kako igramo... pa, možda je i bolje da ne idemo na klanicu!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • AUUU, OVO JE...! SRBIJU ČEKAJU ENGLEZI, HRVATI I ČESI, AKO ODEMO NA EP! Kako igramo... pa, možda je i bolje da ne idemo na klanicu!

Kakav žreb za Srbiju! U slučaju da osvoje C diviziju u grupi D igraće u Grupi u kojoj su Engleska, Hrvatska i Češka!

U svakom slučaju, "orlove" čeka izuzetno težak, ali i atraktivan zadatak u slučaju da izbore EP. A, da bi se Srbija priključila probranim reprezentacijama koje će igrati na EP , najpre mora da 26. marta pobedi Norvešku u Oslu, a potom u finalu baraža Lige C Lige nacija nadigra i boljeg iz duela izmedu Škotske i Izraela.

S druge strane, kako igraju naši fudbaleri, možda je i bolje da ne idemo na EP da ne bi bili "kanta za punjenje".

Interesantno je i da je Češka, upravo reprezentacija sa kojom je Srbija igrala prvi meč od osamostaljenja 2006. godine koja je završena pobedom naše selekcije sa 3:1.

GRUPA D: Engleska, Hrvatska, Češka pobednik C divizije (potencijalno Srbija)

Evropsko prvenstvo će se prvi put igrati u čak 12 zemalja "Starog kontinenta" od 12. juna do 12. jula sledeće godine.

Domaćini su: Baku (Azerbejdžan), Sankt Peterburg (Rusija), Bukurešt (Rumunija), Budimpešta (Mađarska), Kopenhagen (Danska), Minhen (Nemačka), Rim (Italija), Amsterdam (Holandija), London (Engleska), Glazgov (Škotska), Dablin (Irska) i Bilbao (Španija).

Polufinalne i finalna utakmica igraće se na londonskom "Vembliju" 12. jula 2020.

Teleks.info/Mediji

Komentari