BAMBI TOŠIĆ SE PROTIV ZVEZDE OPRAŠTA SA PARTIZANOM! Iskusni vezista ima ponude iz Kine i Kazahstana koje teško može da odbije!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BAMBI TOŠIĆ SE PROTIV ZVEZDE OPRAŠTA SA PARTIZANOM! Iskusni vezista ima ponude iz Kine i Kazahstana koje teško može da odbije!

Zoran Tošić bi mogao da spakuje kofere, napusti Humsku i pojača redove kazahstanskog vicešampiona Kairata. Razgovori oko produžetka saradnje crno-belih i iskusnog veziste nisu do sada dali konkretne rezultate, a posle ponude Kazahstanaca ostaje otvoreno pitanje da li će pregovori dve strane uopšte dobiti novu priliku.

Pored toga, na Tošićevom stolu je i ponuda jednog kineskog prvoligaša, koja čeka rasplet situacije oko odlaganja početka šampionata zbog virusa korona.

- Istina je da imam ponude iz Kairata i iz Kine, ali nisam još odlučio. Videću do kraja meseca - kratko je poručio Tošić.

Kairat nudi Tošiću ugovor na dve godine, što je opcija koja se i te kako sviđa iskusnom vezisti, pa ima nagoveštaja da će zadužiti dres ekipe koju je prošle godine, takođe posle nekoliko uvodnih prolećnih kola, pojačao Nebojša Kosović. Bez obzira na ishod pregovora sa Kazahstancima izvesno je da će Zoran Tošić biti na raspolaganju crno-belima za predstojeće prvenstvene utakmice protiv TSC, Proletera i Crvene zvezde, s obzirom na to da prvenstvo Kazahstana počinje tek 7. marta.

Novosti.rs

Komentari