BEN IDE KOD MILOJA, ALI AKO FS SAUDI ARABIJE ISPALTI DUG ZVEZDI! Transfer koči 900 hijada evra, narednih dana sve će biti…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BEN IDE KOD MILOJA, ALI AKO FS SAUDI ARABIJE ISPALTI DUG ZVEZDI! Transfer koči 900 hijada evra, narednih dana sve će biti…

U Crvenoj zvezdi nadaju da bi u narednom periodu mogli da realizuju još jedan “odlazni” transfer.

Nije tajna da je AL Ahli zainteresovan da dovede El Fardu Bena, ali problem leži u tome što je prvak Srbije tužio tim Vladana Milojevića zbog neisplaćene rate od 900.000 evra za transfer Marka Marina, piše Mozzart sport. Ovaj novac je trebalo da legne na račun crveno-belih sredinom jula, ali klub iz Saudijske Arabije nije ispunio ugovornu obavezu.

Crvena zvezda je tužila Al Ahli, a dug svog kluba prema tamošnjim propisima preuzeo je Fudbalski savez Saudijske Arabije. Ako bi Savez na sebe preuzeo obavezu da isplati Zvezdu, Al Ahli bi mogao da krene po Bena i crveno-belima na ime obeštećenja ponudi 1.700.000 evra. Onda bi se pregovaralo oko dinamike isplate, kako Zvezda opet ne bi bila stavljena na čekanje.

Da se ne bi ponovila prošlogodišnja greška, Ben je licenciran za Ligu Evrope, ali ima dozvolu da napusti Beograd u slučaju zadovoljavajuće ponude za njega, ali i za crveno-bele.

SD

Komentari