BEN PRODUŽIO UGOVOR SA ZVEZDOM, OSTAJE DO 2022. GODINE! Može da ide samo u slučaju ponude koja se ne odbija!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BEN PRODUŽIO UGOVOR SA ZVEZDOM, OSTAJE DO 2022. GODINE! Može da ide samo u slučaju ponude koja se ne odbija!

El Fardu Ben će potpisati novi ugovor sa Crvenom zvezdom. Reprezentativac Komorskih ostrva i šampion Srbije su dogovorili sve skoro sve detalje, ostalo je još samo da se utanače bonusi i da se stavi potpis na papir.

- Načelno je postignut dogovor, a ostaju još neke stavke za bonuse, što nije problem i očekujemo ubrzo da Ben stavi paraf na novi ugovor do juna 2022. godine. Igraču je dobro u Zvezdi i Beogradu, pa je sada odlazak u inostranstvo u drugom planu - rekli su iz Zvezde za Hotsport.

U slučaju da dođe do neke ogromne ponude gde igrač može da zaradi mnogo više, ali gde i Zvezda može da se "opari", klub je spreman da izađe u susret jednom od najboljih stranaca u istoriji našeg fudbala.

Ben je u crveno-belom dresu za skoro dve godine upisao 71 zvaničan meč i postigao je ukupno 39 golova. Postigao je neke od najvažnijih pogodaka u modernoj istoriji koji su odveli crveno-bele u prvu Ligu šampiona prošle sezone, ali ove godine za to takmičenje nije ni registrovan, pošto su ljudi iz kluba želeli da on ode.

Na kraju se to nije desilo, pa je najpametnije rešenje bio novi ugovor.


Komentari